woensdag 15 september

woensdag 15 september

Ik denk dat ik vast niet de enige ben die de afgelopen dagen heerlijk nog heeft genoten van het zonnetje. Vandaag is het een stuk bewolkter en lijkt het erop dat de zon niet komt, maar afgelopen dagen was heerlijk. Normaal had ik tussen het werken door mijn skeelers erbij gepakt, maar dit keer koos ik om een stukje te fietsen. Ook lekker!

Een week geleden ongeveer scoorde ik dit toffe jurkje uit de sale van Costes en ik dacht meer dat hij bedoelt zal zijn voor volgend jaar, maar nee. Ik heb hem heerlijk kunnen dragen al. Gecombineerd met een stoere riem, laarsjes aan en gaan! Ik ging samen met een vriendin even de natuur in, zij trouwens wel op de skeelers en met een picknick kleedje in mijn fietsmand zochten we een leuke spot om even lekker wat te eten. Gezellig!

De afgelopen dagen ben ik vooral met werk bezig geweest met het schrijven van artikelen en het maken van Halloween illustraties. Ieder jaar zie ik namelijk hoe populair alle Halloween printjes zijn en waar ze wel niet allemaal voor worden gebruikt. Ik heb al 2 nieuwe varianten online staan, maar natuurlijk volgen er meer.

Qua sporten heb ik op de maandagochtend vroeg baantjes gezwommen. Ik besloot een keer in de ochtend te gaan maar de leeftijdcategorie is vrij oud. Ik voelde mij wel een buitenbeentje en al helemaal toen ik zag hoe goed de oudere mensen mij eruit zwommen. Zwemmen gaf mij wel een voldaan gevoel en is leuk voor de afwisseling.

Vandaag ben ik nog even druk met een fotografie klusje en ga ik even gezellig afspreken met mijn moeder. Ik heb er al een sportieve ochtend opzitten dus ik zit in de goede energie!

Fijne dag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram