15 random feitjes over mij!

15 random feitjes over mij!

Ik blog al meer dan 10 jaar en in mijn blog verleden heb ik vaker dit soort artikelen gemaakt en dat vonden jullie ook altijd leuk om te zien. Tijd om dit ‘oude’ onderwerp weer uit de kast te halen en een update te geven. Voor de gene die mij een stukje beter wilt leren kennen heb ik vandaag een lijstje voor jullie met 15 random feitjes over mij!

 1. Ik heb een grote verslaving aan Havermelk cappuccino’s (en dan alleen de havermelk van Oalty). Ik betrap mezelf er vaak genoeg als ik het niet in huis heb, dat het invloed heeft op mijn humeur.
 2. Ik ben ontzettend graag buiten in de natuur op mooie locaties. Wandelen, stoppen bij plantjes, insecten en noem maar op maakt mij een gelukkig mens.
 3. Dat skeeleren voor mij de grootste ontdekking van 2021 is. Ik ben er helemaal weg van en zie er toch wel een beetje op dat het straks met het slechte weer een stuk minder gedaan kan worden.
 4. Lana del Rey mijn grootste idool is. Deze vrouw is in vele opzichten een voorbeeld voor mij. Ik vind haar geweldig en haar muziek kan ik elke dag, de hele dag door wel luisteren. Daarnaast is het ook een prachtige vrouw.
 5. Ik kan heel slecht tegen ruzie. Zodra ik ruzie heb wil ik het het liefst gelijk weer goed hebben. Ruzie is af en toe goed, maar het is ook zo zonde en jammer en ik kan er dan ook erg mee zitten.
 6. Ik in mijn vrije tijd het liefst met mijn neus in de boeken zit.
 7. Ik heb een vreselijke hekel aan dweilen.
 8. Ondanks dat ik het zelf gebruik heb ik een bloedhekel aan sociale media… Haat-Liefde relatie. Ik geloof er sterk in dat de komst van social media veel moois heeft gebracht, maar ook veel kapot maakt.
 9. Ik heb een ontzettende hekel aan rommel. In mijn huis zal het bijna nooit voorkomen dat het rommelig is. Ik zorg ervoor dat alles elke keer weer opgeruimd en op zijn plek is. Rommel geeft mij onrust dus omdat te voorkomen weet ik wat mij te doen staat.
 10. Zure snoepjes vind ik het vreselijkste wat er is! Hoe kan je een zure mat überhaupt eten??
 11. Ik gun mezelf nooit de rust en de tijd om een serie of film te kijken. Het komt maar heel af en toe voor dat ik een film of een serie kijk. Soms denk ik erover om het te gaan doen, maar uiteindelijk komt het er niet van.
 12. Vroeger werd ik wel eens gepest om mijn volle wenkbrauwen. Iedereen om mij heen was volop aan het epileren om een zo’n dun mogelijk lijntje te krijgen. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik daar nooit gehoor aan heb gegeven bijna dagelijks krijg ik wel complimenten over mijn volle wenkies!
 13. Ik heb een vreselijke hekel aan RTL programma’s. Überhaupt tv kijken vind ik niet heel leuk. En als die aanstaat dan kijk is het liefst Omroep MAX (hihi)
 14. Thee vind ik heerlijk maar dan alleen op de Engelse manier, Tea with (oat) milk!
 15. Qua eten zit ik vaak heel snel vol of ben ik ergens zat van, het enige waar ik niet van kan stoppen is zoet/zoet popcorn. Dit kan ik ook beter niet in huis hebben want die zak gaat leeg…

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

 1. 6 september 2021 / 19:47

  Super leuke feitjes en ik herken mezelf in veel dingen, ik kan ook van die kleine dingen genieten. Momenteel ben ik 39 weken zwanger en kan ik dus ook al een tijd niet rolschaatsen. Ik voel me extra vrij op die dingen, maar in de herfst en winter deed ik ook altijd een pauze inlassen. Zeker wanneer het ging vriezen haha.. verder zit ik momenteel ook onder onze overkapping met de kaarsjes en lampjes aan.. de temperatuur is geweldig, echt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram