12x de leukste Adventskalenders!

12x de leukste Adventskalenders!

De tijd van cadeautjes kopen, surprises maken en gedichten schrijven komt er weer aan. Het is serieus alweer tijd om alvast aan je verlanglijstje te gaan beginnen want voor je het weet is het te laat. Ik vind adventskalanders echt geweldig en ik kijk ieder jaar er ook weer naar uit welke merken er eentje uitbrengen. Het is niet alleen heel leuk om te krijgen, ook super leuk om iemand anders mee blij te maken.

Tegenwoordig kun je niet meer aankomen met de ‘ouderwetse’ variant vol met dezelfde vierkanten chocolaatjes, we willen meer, cadeautjes, vormpjes, smaakjes en verassingen. Om die redenen heb ik 12 adventskalanders gevonden die te leuk zijn om te geven of te krijgen. Wie weet zit er iets voor je tussen. Kijk mee!

 

 

En welke is jouw favoriet? Ik vind vooral de verpakking van The Body Shop er dit jaar geweldig uit zien, dit heeft echt een groot ‘hebben’ gehalte. Hoe tof het om deze doos elke dag weer erbij te mogen pakken om een vakje te openen. Ook de adventskalenders van l’Occitane vind ik ieder jaar weer een feestje, de producten die ze erin stoppen zijn heerlijk om te gebruiken. Waar ik ook erg benieuwd naar ben ik de adventskalender van IKEA, die er echt veel te schattig uitziet. Ik hoorde mijn zus er al over en ze vertelde dat de chocolaatjes die erin zitten echt heerlijk zijn. Yum yum!


Bovenstaande adventskalenders zijn verkrijgbaar bij De Bijenkorf, Douglas, The body shop, Ici Paris XL, L’Occitane, Boozyshop, IKEA & Kneipp.

Heb jij een adventskalender op je verlanglijstje staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 5 november 2018 / 21:55

  Wow, die prijs van Jo Malone! Hoewel ik het niet erg vind om die cadeau te krijgen, hoor ? En naar die van Ikea ben ik reuze benieuwd (ook door die chocolaatjes erin) 😛

 2. 5 november 2018 / 14:55

  Wat een leuke kalenders he! Ik ben stiekem ook wel benieuwd naar die van de Ikea. Ik werk zelf bij de Ikea en ik hoor vaak dat ze echt heel leuk zijn! En ook echt een goede deal, zeker met je family card!

 3. 5 november 2018 / 10:04

  Mooi lijstje! Ik vind zelf die van Charlotte Tilbury erg leuk. 🙂

  • 5 november 2018 / 10:48

   Ohh die had ik nog niet gezien. Zal zeker prachtig zijn vol met toffe items 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram