12 Benefits Instant Healthy Hair Treatment + Exclusieve Kortingscode!

12 Benefits Instant Healthy Hair Treatment + Exclusieve Kortingscode!

benefit

12 Benefits is een van de merken waarmee ik begin mijn blog kennis mee maakte via John Beerens. Het was vooral de leuke uitstraling van dit flesje wat mijn aandacht trok maar toen ik ook merkte dat het heel fijn was voor mijn haar gebruikte ik het graag.

De naam 12 Benefits  zegt eigenlijk al genoeg; het heeft namelijk 12 geweldige voordelen voor de verzorging van je haar. Deze Instant Healthy Hair Treatment is daarom ook een goed product om je haar wat extra te verzorgen. Benieuwd wat deze 12 geweldige voordelen zijn? Lees verder!

benefit2 Zoals aangegeven staat is dit roze flesje voorzien van 12 voordelen. Nu gebruik ik dit product al z’n 3 jaar en heb ik er al enige ervaring mee. Ik heb de 12 voordelen onder elkaar gezet en wil ze 1 voor 1 bij langs om te vertellen wat ik zelf er van vind en of het echt doet wat ze zeggen. Ik ben er namelijk ontzettend tevreden over, maar ik heb toch een paar puntjes op aan te merken.

benefit3De 12 voordelen uit dit kleine roze flesje zijn:

De haarkleur wordt langer behouden

Het is lastig om te bepalen of dit echt komt door het product maar nu ik de producten van Biosilk gebruik speciaal voor gekleurd haar merk ik het wel. Of dit product daarbij meehelpt durf ik niet te zeggen.

Werkt tegen pluis en kroes

Dat het tegen pluis haar werkt dat zeker. Ik heb enorm pluizig haar omdat ik van mij zelf krullen hebben en die zijn lastig te verzorgen. Wanneer ik dit product aanbreng over mijn haar is de pluis een stuk minder.

Herstelt schade 

Door de fijne ingrediënten herstelt het het haar vast en zeker. Een fijn idee om je haar extra te verzorgen.

Gespleten haarpunten worden voorkomen 

Gespleten haarpunten lijkt mij moeilijk te voorkomen. Wanneer je veel gebruikt maakt van stylingtools of ruig met je haar omgaat is het denk ik onmogelijk dat het voorkomt.

Droog haar wordt gehydrateerd 

Het haar voelt altijd heerlijk zacht aan na gebruik en ruikt ook nog eens lekker.

Breekbaar haar wordt versterkt

Nog een punt wat ik moeilijk vind om over te oordelen. Mijn haar is heel breekbaar en dat is het eigenlijk altijd wel geweest.

Het haar wordt beschermd tegen de hitte van de stijltang 

Dat vind ik een heel fijn en positief punt van dit kleine flesje en een van de redenen dat ik het gebruik.

Het haar wordt beschermd tegen schade door wind, chloor en zon

Net als de bescherming tegen hitte vind ik dit ook een ontzettend positief punt.

Het geeft glans en zachtheid

Het laat je haar heel zacht aanvoelen en de glans is ook zeker aanwezig.

Beschermt het haar tegen de hitte van de föhn 

Net als bescherming van de stijltang is het ook een bescherming voor de föhn. Handig maar ik had er zelf geen extra punt van gemaakt.

Voorkomt klitten

Het is altijd fijn om het product te gebruiken vlak na het douche op bijna (handdoek droog haar) Ik merk dan altijd direct dat het doorkammen een stuk fijner gaat. Wie mij een beetje kent weet hoe pijnlijk mijn haar uitkammen kan zijn.

Houdt het haar gezond

Ik weet zeker dat het een heerlijk product is vol fijne ingrediënten die er samen voor zorgen dat mijn haar een stuk gezonder is.benefit4Het flesje zelf is heel fijn in gebruik, zoals je kunt zien is hij lekker klein waardoor je hem ook nog is makkelijk mee kunt nemen. De dop is een pomp/spray systeem om makkelijk te doseren. Hieronder zie je de doorzichtige substantie die het product heeft.

Naast een hoop positieve punten is er nog meer:

Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypen
Het haar wordt direct verzorgd en hersteld

benefit5Nu heb ik speciaal voor mijn lezers weer een lekkere korting die je kunt gebruiken om zelf ook het product een keertje te proberen van 12 Benefits.
Met de code fab03ben krijg je 20% korting op het merk 12 Benefits verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.

Een flesje van 45 ml kost €9,95

Ben jij bekend met 12 Benefits?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram