11x Roze in je interieur!

Zodra het seizoen verandert, het zonnetje zich weer vaker laat zien is het altijd leuk om het een en ander in je huis te veranderen. Warme kleuren eruit en wat zachte en frisse kleurtjes erin.

De kleur roze vind ik prachtig maar niet iets waar ik het hele huis mee vol wil hebben. Vooral in combi met hout, rotan en goud doen roze accenten het altijd goed. Heb je zin in een ander kleurtje deze lente/zomer? Kijk dan snel hoe tof roze in je interieur staat. Kijk mee!


Roze in je interieur!

Bovenstaande foto vind ik een prachtige stijl. Het hout genomineerd met rotan en riet, planten en kussentjes maakt het zo gezellig. het toevoegen van een roze kussentjes in combi met de kleuren van het hout en rotan staat erg romantisch.


Een droom die ik heb is toch echt wel het wonen in een prachtig karakteristiek pand met dit soort deuren om naar binnen te gaan. Het liefst dan gekleurd in roze verf!


In mijn eigen interieur heb ik ook een paar accenten roze. Zo heb ik bij Intratuin ooit is dit toffe houten krukje weten te scoren en heb ik op mijn stoelen op dit moment ook fluweel roze kussentjes.


Het is misschien even wennen en niet de eerste kleur waar je aan denkt als je de muur gaat verven maar roze staat altijd zo lief, zacht en romantisch.


Of als kleur voor een badkamer meubel. Prachtig in combinatie met het goud!


Een roze dekbed in combi met het groen en hout maakt het ook weer zo sfeervol. Leuk in tijdens de lente/zomer maanden te kiezen voor z’n thema in je slaapkamer!


Of wat dacht je van een roze bank? Hoe leuk is het om z’n kleurtje als bank te hebben. Wel iets wat je even moet overleggen met je mannelijke huisgenoten!


Deze stoelen heb je vast al een keer op Pinterest of Instagram voorbij zien komen, de fluwelen kuipstoelen in de kleur roze. Weer perfect in combi met met de prachtige houten vloer, het marmeren blad en de gouden details.


Je kan natuurlijk ook een accent roze kiezen doormiddel van z’n toffe neon lamp. Brengt zoveel sfeer en gezelligheid in huis en naast die toffe cactus heb je helemaal een Pinterest-proof plekje te pakken.


Roze behang met een textuur erdoorheen maakt de kleur heel erg chic.


Geen muren roze verven en ook het meubel gewoon in de staat houden hoe die was. Maak dan gebruik van roze accessoires zoals handdoekjes, gastendoekjes, kussentjes of andere decoratie om de kleur in je huis te brengen.


Wat vind jij van roze in je interieur!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 24 april 2019 / 10:50

  Zo leuk! Vroeger moest ik niets van roze weten, maar inmiddels ben ik ook ‘hooked’ en heb ik veel roze details zoals kussentjes, plaids, een roze poef e.d. Love it! Liefs, Nicole

  • Laura Louise
   Auteur
   24 april 2019 / 11:04

   Haha zo zie je maar weer 😀 Hetzelfde heb ik met planten. Ik vond het vroeger altijd maar raar om plantjes in huis te hebben en nu staat mijn hele huis vol en vlieg ik iedere week wel een keer naar een tuincentrum voor nieuwe 😛

 2. 24 april 2019 / 09:26

  Ik zit er al een tijdje sterk over na te denken om onze voordeur roze te verven; van het zomer misschien toch maar doen!

  • Laura Louise
   Auteur
   24 april 2019 / 11:04

   Jaa super tof! 😀

 3. 24 april 2019 / 09:15

  Mooi inspiratie. Ik hou van roze en heb laatst een roze velvet bankje gekocht. Ben er zo blij mee!

  • Laura Louise
   Auteur
   24 april 2019 / 11:04

   Oh wauw, roze & velvet zijn een perfecte combi!

 4. 24 april 2019 / 09:04

  Prachtig zeg! Ik ben gek op roze<3 De roze deuren zijn echt amazing. Roze stoelen en zo’n roze behang met textuur vind ik ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram