11x mooie stijlvolle tassen!

11x mooie stijlvolle tassen!

Er gaat niets boven een mooie tas! En als je het mij vraagt kun je er ook niet genoeg van in huis hebben. Een rugzak, een handtas, een crossbody of een shopper noem maar op, bij iedere gelegenheid en outfit wil je natuurlijk de perfect gematchte tas hebben?

En daarom heb ik voor jou 11 mooie stijlvolle tassen bij elkaar gezocht die onmisbaar zijn in jouw garderobe. Ben je ook toe aan een nieuwe tas? Kijk dan snel even tussen deze mooie exemplaren!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11


In het rijtje zie je vooral veel zwarte tassen want die komen natuurlijk altijd van pas. Ik ben zelf helemaal fan van zwarte tassen met gouden details, dit oogt altijd zo chique! Als ik thuis in de kast kijk dan heb ik ook de meeste tassen in dit stijltje en ik blijf ze ook kopen. Ik heb in mijn collectie een mooie handtas en rugzak, maar een perfecte crossbody om mee te nemen tijdens een dagje shoppen of avondje uit ontbreekt eigenlijk nog en nu ik het lijstje hierboven zie kan ik natuurlijk weer niet kiezen want ik vind ze stuk voor stuk prachtig.

Ik merk dat ik de laatste tijd erg blij word van de GUESS tassen. Normaal gesproken word ik er niet zo warm van maar als ik nu in de collectie kijk zie ik veel stijlvolle tassen. Een grote favoriet uit het lijstje is dan ook het GUESS tasje (nr.3/nr. 8). Wat ik vooral leuk vind aan het tasje is het rondlopende model. Een keer wat anders dan de standaard vierkante modellen. Ook het gebruik van het logo als doorlopende print vind ik leuk en de grove gespen! De combi van het beige en groen vind ik prachtig en een keer anders dan anders! Dit tasje staat hoop op mijn wishlist!


Tijdloos met de perfecte details!

Furla heb ik altijd al een prachtig tassen merk gevonden en toen ik dit tasje van Furla zag (nr. 6) waarin het logo in de vorm van een hart staat begon mijn hartje sneller te kloppen. Hij is wat aan de prijzige kant maar oh wat is dit een mooie stijlvolle tas!

De tassen van PINKO heb je vast en zeker wel is een keertje voorbij zien komen. Ze hebben namelijk tasje in hun collectie met daarop de prachtige vogeltjes gesp. Ik vind ze in alle kleuren en uitgaven prachtig en echt een tasje om blij van te worden. Deze zijn ideaal om te dragen als je een avondje uitgaat!

Violet Hamden is een merk die naast prachtige sieraden ook hele mooie stijlvolle tassen verkoopt. Mijn ogen zijn gevallen op de essential midnight (nr 10.) en de essential black (nr.11). Beide tassen ogen heel tijdloos en ideaal om te combineren bij iedere outfit dan ook. Het lusje bij de gesp vind ik aan deze tassen een mooi detail en de gouden chain aan de crossbody variant maakt mij natuurlijk weer helemaal blij. Violet Hamden oogt heel chique, heeft oog voor detail en betaalbare prijzen!


Welke tas is jouw favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram