10x Leuke hebbedingetjes voor op je wishlist!

10x Leuke hebbedingetjes voor op je wishlist!

De winkels stromen alweer vol met hele leuke najaarscollectie. Zowel op kleding als op woongebied is er al weer super veel leuks verkrijgbaar. Ik heb alvast wat leuke hebbedingetjes bij elkaar gezocht die direct je wishlist op kunnen!

Ik heb mijn lijstje ieder geval al weer gemaakt. Ik kijk uit om wat herfstige kleuren in huis te halen en mijn decoratie in huis wat aan te passen. Ook kocht ik pas al de super leuke mokken van Kwantum met de stipjes en streepjes. Dit zijn toch de ideale kopjes voor een heerlijke cappuccino! Kijk mee!


 1. Mok met stipjes of streepjes 2. Bloempot gouden stipjes 3. Kussenhoes met pompoms 4. Kussenhoes met pompoms 5. Kussenhoes vogels 6. Bloempot gestipt 7. Tas van imitatiebond 8. Slabestek 9. Theelicht houder 10. Kaarshouder luipaard

Heb jij een leuk item gezien voor op je wishlist?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. Sandra
  9 september 2019 / 07:51

  Die kussentjes <333

  • Laura Louise
   Auteur
   9 september 2019 / 07:51

   Leuk zijn die he 😀

 2. Kim
  9 september 2019 / 07:50

  Wat een leuke items.
  De kussentjes van HEMA vind ik erg leuk.

  Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram