10x De tofste telefoonhoesjes!

10x De tofste telefoonhoesjes!

Iedere zondag deel ik met veel liefde zelfgemaakte wallpapers voor je mobiele telefoon. Zelf vind ik het heel leuk om regelmatig een nieuwe ‘sfeer aan mijn telefoon te geven door een nieuwe wallpaper of een geheel nieuw hoesje.

Telefoonhoesjes zorgen niet alleen voor een leuke ’twist’ aan je mobiel, het belangrijkste is natuurlijk dat het ervoor zorgt dat je telefoon goede bescherming heeft en dat je zonder krassen, stoten en lelijke beschadigingen hem lekker lang kunt gebruiken. Er is een breed scala aan leuke hoesjes en een tijdje geleden liet ik je al 2 nieuwe hoesjes zien maar het houdt niet op met leuke ontdekkingen. Je hoeft maar even het web op te duiken en je ontdekt zoveel toffe varianten dat ik deze 10 toffe exemplaren zeker met jullie wil delen. Tijd om je telefoon ‘lenteproof’ te maken? Kijk mee!


Bovenstaande hoesjes komen allemaal van smartphonehoesjes.nl en jeetjemina wat zijn er veel soorten te vinden. Of je nu zoekt voor de bekende iPhone, Samsung hoesjes of een Huawei P30 Lite hoesje, volgens mij is er bijna voor ieder model wel een mooi passend exemplaar te vinden. Er staan veel merken, prints, kleurtjes en soorten op. Niet alleen voor je mobiel maar ook voor een iPad hoes kun je er terecht. Het lijkt wel een soort verslaving van mij om iedere keer weer een nieuw hoesje voor mijn telefoon te zoeken. Oh wat zijn ze leuk!


Wat vind jij van bovenstaande hoesjes? Welke is je favoriet?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 19 februari 2019 / 11:56

  Leuk! Ik heb toevallig één van deze hoesjes uitgezocht en die komt er binnenkort aan. Kan niet wachten 🙂

 2. 18 februari 2019 / 22:31

  Wauw het zijn inderdaad echt prachtige en fleurige hoesjes

 3. 18 februari 2019 / 09:42

  Wat een leuke hoesjes! Die met de cheeta’s en sterren zijn mijn favorieten!

 4. Kim
  18 februari 2019 / 09:30

  De hoesjes van My Jewellery en Fabienne Chapot zien er super leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram