10 x Pastel items van Asos!

10 x Pastel items van Asos!

asos

De pastel trend vind ik helemaal geweldig en vind ik ieder voorjaar en zomer weer perfect. Ik ben in webshop Asos gaan snuffelen naar wat leuke items in de pastel trend die helemaal leuk zijn voor het voorjaar…

Ik heb 10 items gevonden die ik zelf ontzettend leuk vond en die ik je daarom graag wil laten zien. De prijzen variëren van budget tot van duurdere producten. Natuurlijk kan je ook inspiratie eruit halen en opzoek naar een budget versie ervan. Kijk mee!

asos2De bovenstaande items kun je vinden in de webshop van Asos.

Ben jij ook zo fan van Pastel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram