#1 Sfeerbeelden 02/05 | Bloggen, Mijn hondje & lekker snoepen!

#1 Sfeerbeelden 02/05 | Bloggen, Mijn hondje & lekker snoepen!

sfeerbeelden filmpjeEen hele poos geleden kwamen er een aantal ‘achter de schermen’ artikelen online die aan de reacties te lezen goed in de smaak vielen. Ik vond het wel weer tijd om weer zoiets te maken maar dan net een beetje anders!

Het leek mij leuk om korte filmpjes te maken met sfeerbeelden om je een idee te geven wat ik allemaal heb gedaan die dag, waar ik mee bezig ben en meer. Een soort van vloggen maar dan zonder geklets en gepraat maar met een fijn muziekje eronder! Nieuwsgierig geworden wat ik precies bedoel? Bekijk de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil je op de hoogte blijven van al mijn filmpjes? Abonneer je dan op mijn Youtube – Kanaal!

Wat vind je van deze manier ‘een kijkje achter de schermen’?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram