#1 Deze muziek luister ik op dit moment non-stop!

#1 Deze muziek luister ik op dit moment non-stop!

Ik ben zo iemand die een liedje wel 100x achter elkaar kan luisteren tot ik hem helemaal zat ben. Er gaat geen dag voorbij of ik luister geen muziek. Of ik nu thuis aan het schoonmaken ben, onder de douche sta, op de fiets naar mijn werk zit of lekker thuis voor mijn blog bezig ben, overal luister ik wel muziek.

Het leek mij daarom leuk om in dit artikel de liedjes te delen die ik op dit moment non-stop luister. Het is echt een mengeling van hits die nu populair zijn maar ook liedjes die weer onder het stof vandaan zijn gehaald. Benieuwd? Kijk mee!


LSD – Thunderclouds ft. Sia, Diplo, Labrinth

Ik ben een groot fan van SIA en als ik één artiest moet opnoemen die ik heel graag live wil zien zingen, dan is dat SIA. Ik luister haar albums non-stop en elk liedje die ze heeft uitgebracht vind ik geweldig en weet ik wel mee te neuriën. Op dit moment luister ik veel naar het liedje ‘Thunderclouds’ van Sia, Diplo en Labrinth. Heerlijk nummer!

Bron

Anne-Marie & James Arthur – Rewrite The Stars from The Greatest Showman

The Greatest Showman is verboden onderwerp in mijn huis. Ik nam mijn vriend mee naar de bioscoop om deze mooie film te bekijken maar hij vond het de verschrikkelijkste film die hij ooit had gezien. Ik daarin tegen heb ervan genoten en nog steeds geniet ik van de muziek!

Bron

James Morrison – I Won’t Let You Go

Een liedje die ik even onder het stof vandaan heb gehaald is ‘I Won’t Let You Go’ van James Morrison. Ik vond vroeger de muziek van James Morrison heerlijk en nog steeds luister is het graag. Dit liedje blijf ik mooi vinden!

Bron

Halsey – Without Me

Dit liedje heb je de laatste tijd vast vaak voorbij zien komen en ook ik heb hem al 100x geluisterd. Toch blijf ik het een lekker nummer om te luisteren!

Bron

Lady Gaga – Always Remember Us This Way

Nu heb ik zelf niet veel met Lady Gaga en ook haar muziek luister is niet vaak, toch is dit nummer ‘Always Remember Us This Way’, wel eentje die vaak aan staan bij mij!

Bron

Eileen Barton – If I Knew You Were Comin’ I’D ‘VE Baked a Cake

Heel iets anders en je zult het niet snel verwachten in een muziek lijstje maar dit liedje van ‘Eileen Barton’ is heerlijk om te luisteren en het geeft z’n ontzettende vrolijke vibe. Als je even in een dip zit, dan moet je hem zeker even luisteren!

Bron

Designed by rawpixel.com

Welke liedjes luister jij op dit moment veel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 6 maart 2019 / 07:52

    Wat een prachtige nummers! Vooral het nummer van Lady Gaga vind ik zó mooi. Ik moest wel lachen om de reactie van je vriend op The Greatest Snowman. Ik heb de film nog niet gezien, maar hij lijkt mij juist geweldig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram