#1 In bad met | LUSH Avobath Bath Bomb

#1 In bad met | LUSH Avobath Bath Bomb

Er komt een nieuwe rubriek op Lauralouise.nl. Ik ga namelijk met jullie delen met welke heerlijke producten ik in bad ga. Sinds ik een eigen huis heb gekocht ben ik ook eindelijk in het bezit van een bad en dat was toch echt 1 van die dromen die ik had.

Ik ben vaste klant geworden bij de LUSH, maar ook producten zoals Rituals en Jo Malone heb ik in de badkamer staan om heerlijk mee te badderen. In mijn nieuwe rubriek ‘In bad met…’ laat ik het product zien wat ik meeneem in bad. De producten van LUSH zijn namelijk altijd heel leuk om te delen bijvoorbeeld door de effecten die uit de bruisballen komen en ook direct mijn mening wat ik er nou van vond en of het echt die prijs waard was.

De eerste die ik ga behandelen is de Bath Bomb Avobath. Deze heb ik pas geleden gekocht en door de geur die eraf kwam in de winkel was ik gelijk verkocht!

‘LUSH schrijft over deze Bath bomb het volgende: ‘ Boost je brein met fris citroengrag en verzacht je huid met avocado-olie. Geniet van een explosie aan geur en kleur.”

Hieronder laat ik je het effect zien van deze bath bomb in het water

Nu moet ik zeggen dat ze over de geur echt onwijs te spreken ben, deze is net als ik al had geroken ook in bad heerlijk. Hij is ontzettend fris door de geur van citroen en dat geeft echt een oppepper. Ook het bad voelt lekker zacht aan, je voelt dat zeker dat er er olie inzit en dat merkte ik ook op mijn huid toen ik uit het bad ging. Wel vind ik het bad zelf een beetje saai, normaal ben ik van LUSH gewend dat er een enorme kleuren explosie is met een verrassing binnenin, deze Bath bomb is precies zo als die eruit ziet van begin tot eind groen. Ook vond ik dat hij niet heel erg goed oploste, zodra die in het water ging zonk hij eigenlijk gelijk naar de bodem. De meeste die ik tot nu toe heb gebruikt bruisen echt door het bad draaiend heen. Kleine minpuntjes maar over het algemeen ben ik heel tevreden over deze Avobath. Hij is heerlijk!

De Avobath is verkrijgbaar bij LUSH voor €4,95
Heb jij ervaring met de Avobath van LUSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 15 augustus 2017 / 18:04

  O, heerlijk is dat.. Ik hou enorm van bruisballen.

 2. 15 augustus 2017 / 15:00

  Oh heerlijk, ik wil binnenkort een flinke bestelling bij Lush gaan plaatsen! Ben dol op hun badproducten.

 3. 13 augustus 2017 / 16:57

  Wat een mooi kleurtje heeft hij. Het lijkt me een fijne bathbomb. Ook fijn dat hij goed ruikt!

 4. Mieke
  12 augustus 2017 / 18:03

  Ik mis m’n bad nu ik dit zie ???

 5. 12 augustus 2017 / 12:02

  Oeh echt heerlijk, op dit soort momenten mis ik mijn bad zoooveel meer! Ik was op vakantie ook in een Lush filiaal en we hebben dus sinds mei 2016 onze badkamer verbouwd en nu een douche, zo jammer dat ik nu niets meer kan kopen!

 6. 12 augustus 2017 / 10:50

  ik moet echt weer eens naar lush gaan, ben in need of new bathbombs 😀

 7. 12 augustus 2017 / 09:07

  Ik ben dol op Lush! The Comforter is mijn favoriet. Deze ziet er ook wel heel lekker uit, ik kende deze nog niet!

  • 12 augustus 2017 / 10:53

   Ohh ik hoor zo vaak over The Comforter, deze wil ik ook nog een keer proberen!

 8. 12 augustus 2017 / 06:28

  Leuk dat je het op video had opgenomen 😉
  Ik ken dit niet.
  Snel zal ik eens gaan kijken in de shop die dit verkoopt.
  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram