✿ Persoonlijke Update! ✿

Dag lieve lezers,
Bij deze heb ik een extra berichtje voor jullie met betrekking tot de site. Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik een paar dagen op vakantie naar Londen. Helaas is het mij niet gelukt om vooruit te werken en alle dagen te voorzien van (twee) artikelen, ik hou namelijk niet van afraffelen. Daardoor kan het zijn dat je op de site komt kijken en er staat geen vers artikel voor je klaar. Ik hoop dat dit natuurlijk geen probleem is want er zijn genoeg artikelen op de site te vinden die je vast interessant vind om lekker door te snuffelen.

Ik ga het natuurlijk wel goed maken als ik terug ben, ik ga zorgen dat ik sfeerbeelden filmpjes opneem tijdens mijn trip in Londen en natuurlijk een shoplog als ik terug ben!!

LIEFS XXX

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram