✿ Ik blog voor HEMA! ✿

✿ Ik blog voor HEMA! ✿

hemablog1

Na weken lang mijn mond te moeten houden mocht ik het gisteren dan eindelijk vertellen: Ik blog voor de HEMA!

Al weken geleden werd ik uitgenodigd op het Hoofdkantoor van HEMA en maakte ik kennis met het ‘Secret Project’ ik ben ontzettend slecht in geheimpjes bewaren want wanneer ik iets zo tofs vind vertel ik het het liefst tegen iedere voorbijganger. Helaas was dat niet mogelijk, ik hield mijn lippen stevig op elkaar tot gisteren toen HEMA officieel de nieuwe blog ging lanceren! Samen met nog 21 andere bloggers gaan wij er zorgen dat er allemaal leuke, vernieuwde blogs online komen te staan. Zo zijn er vijf verschillende categorieën: Blijmakers, Fashion, Food, Beauty en Lifestyle. Mijn categorie is Beauty en daar ben ik heel blij mee!

HEMABLOG2HEMA is de winkel waar ik al van jongs af aan kom. Is het niet om een kopje thee te drinken dan is het wel om make-up producten, het zoetigheid en kantoor spullen weg te halen. Ik kom er vaak en nooit raak ik uitgekeken, het blijft een winkel waar ik altijd vind wat ik nodig heb. Ik voel mij daarom ontzettend trots dat ik een deel uit mag maken van dit nieuwe concept van HEMA.

Benieuwd hoe de blog eruit ziet en wat voor leuke artikelen er allemaal al op staan?
Neem dan snel een kijkje -> Hema.nl/blog

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram