♡ Roze, Roze en nog meer Roze! ♡

♡ Roze, Roze en nog meer Roze! ♡

r1

Roze is een van mijn favoriete kleuren en dat verbaast je vast niet gezien de uitstraling van mijn blog.

Ik vind roze een heerlijke vrolijke kleur die ik zowel draag qua make-up als plaatst in mijn interieur. In dit artikel wil ik je mijn favoriete roze lipsticks laten zien die zowel betaalbaar zijn als wat duurder en die zeker de moeite waard zijn om even te bewonderen. Kijk mee!

r2

De eerste drie kleuren die ik je graag wil laten zien zijn speciaal. Twee ervan zijn moeilijk te krijgen en 1 gaat volgens geruchten uit het assortiment dus wees er snel bij!

r3

Catrice Metallure – C02 Alluring Pink

Deze knal roze lipstick van Catrice zat in de afgelopen Limited Edition collectie. Helaas zit dit pareltje niet vast in het assortiment maar heel vaak komen de Limited Edition producten terecht in een koopjes bak die over zijn en wie weet vind je dit pareltje er nog is tussen!

HEMA Nr 12.

Deze knal roze liefde heb ik al vaak genoeg laten zien op de site maar vandaag wil ik hem nogmaals uitlichten! Deze budget lipstick van HEMA met een waanzinnig pigment gaat namelijk volgens geruchten uit de schappen. Wil je daarom nog een echte roze lipstick dan raad ik je aan deze snel te scoren!

MAC Kelly Yum Yum

Worden jullie er al gek van? Ook Kelly Yum Yum staat in het roze rijtje van deze lipstick is natuurlijk 100% roze. Helaas niet meer verkrijgbaar maar een goede alternatief is de bestseller van MAC, Candy Yum Yum!

r4

Alluring Pink HEMA Nr 12. Kelly Yum Yum

1

De volgende vier lipsticks die ik je wil laten zien zijn stuk voor stuk budget en makkelijk verkrijgbaar. Ze zijn hip, populair en roze!

r5

Catrice Pinker Bell

Deze roze lipstick ontving ik een keertje in een goodiebag en direct was ik verkocht! Een mooie warm roze/paarse kleur die iedere keer veel complimenten met zich mee brengt.

essence – Colour Crush

essence is natuurlijk het merk waar je terecht kunt voor budget producten, helemaal leuk is dat in het assortiment een hoop mooie en fijne lipproducten. Een knal roze favoriet van mij is de Colour Crush.

e.l.f Flirty & Fabulous

e.l.f is natuurlijk een merk die helaas niet verkrijgbaar is in de winkel maar wel heel makkelijk online is te bestellen. De moisturing Lipsticks van dit merk zijn super fijn op de lippen en als je liever iets neutrale roze op je lippen draagt is Flirty & Fabulous een aanrader.

Bourjois – Nr 12

Net als de lipstick van HEMA is deze Nr 12 van Bourjois een kleur die ik ook al vaak genoeg heb laten zien. Bourjois is niet helemaal budget maar ik kan je vertellen dat deze lipstick het geld helemaal waard is. Hij is intens roze, heerlijk zacht en blijft lang zitten. Al super lang een pareltje in mijn stash!

r6
Pinker Bell Colour Crush Flirty & Fabulous Bourjois Nr 12

3Wat lijken ze allemaal stuk voor stuk op elkaar he?

r10Heb jij een favoriete roze lipstick in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Jaycee-Lee
    24 oktober 2015 / 17:05

    Leuk artikel! Maar het is Candy Yum Yum hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram