★ Wishlist Londen ★ BEAUTY

★ Wishlist Londen ★ BEAUTY

londen0

Het duurt nog een maandje maar in december ga ik een paar dagen naar Londen. Het is nog helemaal niet lang geleden dat ik er ben geweest maar omdat ik het daar zo geweldig vond en het mij heel magisch lijkt om er rond de feestdagen te zijn, besloten Larissa en ik een paar dagen te boeken.

Ik kijk er ontzettend naar uit en ik ben alvast bezig gegaan met een wishlist. Londen is namelijk de ultieme plek om lekker te winkelen en dat komt mooi uit voor de feestdagen. Ik heb alvast een aantal items opgezocht qua oogschaduw make-up en blushes die mij wel aanspreken. Natuurlijk ga ik niet alles kopen want zoveel oogschaduw paletten is natuurlijk niet nodig. Toch ben ik al even aan het wegdromen met deze mooie items. Benieuwd? Kijk mee!

londen1 londen2

Over een paar dagen laat ik ook mijn wishlist zien met andere items zoals kleding en hebbedingen! 

Wat vind jij van de bovenstaande items?
Welke moet ik zeker weten zien te scoren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram