Inspiratie, Persoonlijk

Vaderdag tip | Een boekje over ons.

Morgen is het vaderdag en om je last minut nog een leuke tip te geven, heb ik vandaag een artikel over een heel persoonlijk leuk cadeautje. Elma van Vliet heeft namelijk een super persoonlijk cadeautje gemaakt met vragen dit boekje liefdevol maken en perfect is om je vader mee te verassen.

Net als vroeger toen je nog op de basisschool een knutselwerkje maakte voor moeder/vaderdag gaat er niks boven een super persoonlijk cadeau. Het is niet alleen leuk om te geven en te bewaren om later nog is te bekijken. Ook is het veel leuker om te maken. Elma van Vliet maakte dit boekje ‘Voor Papa, een boekje over ons’.

Dit boekje staat vol met leuke en verassende vragen over jezelf, je jeugd, je mooie herinneringen die je hebt met je vader, leuke gewoontes, opmerkingen van jullie samen en noem maar op. Wat ik zelf ook erg leuk vind aan het boekje zijn de mooie quotes en mooie zinnen die erin zijn verwerkt.

De vormgeving van het hele boekje is mooi clean met mint en is heel prettig om in te vullen. Je hebt te maken met leuke vragen waaronder je kunt antwoorden maar ook lijstje die je helemaal kunt invullen met leuke weetjes die je hebt. Ook is er ruimte voor plaatjes en foto’s om het boekje nog wat meer aan te kleden. 

Het boekje vind ik echt een super leuk persoonlijk cadeau om voor altijd te bewaren en waar je later nog veel aan hebt.  Je kan het er vaak bij halen om lekker door heen te bladeren en mooie herinneringen op te halen.  


Het boekje is verkrijgbaar bij de boekhandel voor €12,50

Heb jij al een leuk vaderdag cadeau?
Wat vind jij van dit soort boekjes?