Beauty, Inspiratie, WinActie

Adventskalender | 10 Beauty Treasures Box van Nuxe + Winactie

Een van de leukste cadeautjes die je rond deze tijd van het jaar kunt krijgen vind ik de adventskalenders. Vroeger had je ze alleen in de variant met chocolaatjes (die trouwens ook erg geweldig zijn) maar de laatste jaren zie je steeds meer hippe varianten met bijvoorbeeld make-up en verzorgingsproducten. Nu liet ik al een tijdje terug een aantal hele toffe adventskalenders zien, toch wil ik nog een extra in het zonnetje zetten!

Namelijk de ’10 Beauty Treasures’ van het merk Nuxe. Ik ontving deze prachtige geïllustreerde adventskalender om samen met jullie uit te pakken en om 1 van jullie ook blij te maken met dit fijne kerstcadeau. Benieuwd en kans maken? Kijk snel verder!

nuxe0

Hoe leuk is het om af te tellen naar kerst met iedere dag een klein cadeautje? Ik vind het ieder geval geweldig al moet ik wel zeggen dat ik het altijd heel moeilijk vind om 1 deurtje per dag maar open te maken. (Dat had ik vroeger al met de chocolade variant). Ieder geval hoef ik deze keer niet braaf te wachten maar wil ik met jullie direct de inhoud van deze box delen en open in 1x alle deurtjes!

De ’10 Beauty Treasures’ box van Nuxe heeft 10 deurtjes en 10 producten. Je kunt dan bijvoorbeeld 10 dagen voor kerstmis beginnen met openen als je het volgens ‘de regels’ doet. Maar voor nu sla ik die regels even over!

nuxe1
nuxe3

Eerst wil ik nog even alle ogen gericht op de vormgeving van deze prachtige doos, het is werkelijk om bij weg te dromen. De hele doos is geïllustreerd met een prachtige franse illustratie in pastel kleuren. Je zult bijna de doos niet willen opmaken…

Veder staat er op de achterkant van de box alle producten die erin verstopt zitten beschreven met de nodige informatie. Als je alle producten als verassing wilt houden tot de laatste dag, dan moet je zorgen dat je de achterkant niet krijgt te zien.

nuxe8

In de box zitten 10 heerlijke producten voor je huid ook wel de 10 beautyschatten van het Nuxe genoemd. Een zachte geur komt je al tegemoet als je de box openklapt.

nuxe5

nuxe6

nuxe7

Welke producten zitten erin de box:

 1. Nuxellence Eclat 15ml, een dagverzorging voor een stralende jeugdige huid
 2. Nuxe crème fraîche de beauté 15ml, een 24-uur hydraterende en kalmerende crème
 3. Nuxe Rêve de Miel 15ml, een hand- en nagelcrème
 4. Nuxe Huile Prodigieuse 10ml, een multifunctionele droge olie met glinsters
 5. Nuxellence Detox 15ml, een nacht-verzorging voor een hernieuwende jeugdige uitstraling
 6. Nuxe Rêve de Miel 15ml, een reinigende en ontschminkende gelaatsgel
 7. Nuxe Prodigieux huile de douche 30ml, een douche-olie
 8. Nuxe Huile Prodigieuse 30ml, een multifunctionele droge olie
 9. Nuxe Gelée exfoliante douce 15ml, een mild peeling gel
 10. Nuxe Crème Prodigieuse 15ml, een verkwikkende en hydraterende crème

nuxe9

nuxe10

Nuxe is al bekend bij mij en ik ben ook heel blij met deze fijne producten. De samenstelling en de geuren vind ik heel fijn en ik vind het dan ook leuk dat ik nu meer producten van dit merk kan ontdekken dankzij de box. Ik ben vooral heel benieuwd naar de Nuxellence Eclat die je huid een stralender moet laten uitzien, de Nuxe Huile Prodigieuse, een multifunctionele olie die voor deze tijd van het jaar heel goed van pas komt en de Nuxe Rêve de Miel voor droge handen! Alle producten gaan ieder geval mee naar de badkamer om lekker te gebruiken!

nuxe11

nuxe2

nuxe0

Winactie | Maak kans op je eigen ’10 Beauty Treasures’ Box t.w.v €50,- van NUXE

Als klap op de vuurpijl mag ik ook één van jullie blij maken met dit toffe cadeau het enige wat je moet doen om kans te maken is:

 • Like de Facebookpagina van Viata
 • Like de Facebookpagina van Fablouise
 • Volg Fablouise op Bloglovin
 • Laat in de reactie weten dat je meedoet met een geldig e-mailadres

De winactie duurt 1 week!

Extra kansje wagen?

December is ook bij Viata cadeautjesmaand. De Beauty Treasures Box kan ook nog is extra bij Viata gewonnen worden. Het enige wat je hiervoor heeft te doen is in de maand december een aankoop te doen in de webshop van Viata. Rond Kerstmis wordt er een willekeurig iemand uitgekozen als winnaar!  Daarnaast krijg je ook nog is bij iedere bestelling een extra leuk cadeautje, de prijs en hoeveelheid maakt niet uit. Wel is het zo, hoe duurder de aankoop, hoe ‘groter’ het cadeau is!

En de winnaar is…..

schermafbeelding-2016-12-28-om-09-53-37

Gefeliciteerd Cynthia! Mail je gegevens naar info@fablouise.nl dan zorg ik dat de box bij je terecht komt!!