Accessoires, Inspiratie

Toffe Pinterest-proof gadgets!

Vandaag heb ik weer een lijstje voor jullie met hele toffe gadgets. Van de geweldige Instax camera’s tot bijpassende tasjes die je gewoon shopt bij de HEMA. Toffe Pinterest-proof neon lights en nog veel meer. Benieuwd wat helemaal hip is om te hebben? Of heb je nog wat inspiratie nodig voor op je wishlist/verlanglijstje? Kijk snel mee!


Een aantal jaar geleden kocht ik een Instax camera en nog steeds ben ik er super blij mee. HEMA verkoopt ook deze camera’s en heeft daarbij ook hele toffe tasjes om ze in mee te nemen. Zelf kocht ik een tasje via Aliexpress maar ik moet je wel zeggen dat ik de kwaliteit toch wat tegen vond vallen. Vorige week zag ik deze tasjes bij de HEMA hangen en ik vond ze er echt goed uitzien. Ook is het helemaal hip om je interieur op de fleuren met een echte neon-light en bijna in iedere woon/deco winkel vind je er wel eentje. 


Wat vind jij de leukste gadget?