Beauty, Fashion, Persoonlijk, Shoplog, WinActie

SHOPLOG Groningen | PRIMARK & MAC | + winactie

Afgelopen zaterdag was ik in Groningen en tijdens het bezoeken van deze leuke stad heb ik ook het een en ander gekocht. Ik heb het netjes gehouden en alleen echt de dingetjes gehaald die ik ook echt graag wou.

Ik ging langs de Douglas voor een nieuwe lipstick en nam een kijkje bij de Primark. Daar kocht ik trouwens ook nog een leuk item om een van jullie mee blij te maken. Benieuwd? Kijk mee!

PicMotnkey Collage

Primark Floral Pantalon €13,-

Bij de Primark vielen mijn ogen op deze fleurig gebloemde broek. Ik was er gelijk weg van en dook het pashokje in om hem te passen. Hij zat helemaal top en deze ging zeker weten mee naar huis.

s1

Primark Mok met katje erop €2,50

Op de HOME afdeling van de Primark kwam ik deze onwijs leuke mok tegen. Hij is vrij groot en dat vind ik voor warme drankjes als thee echt ideaal. Hij is wit met lila en op de voorkant een kat!

s2


s4

Primark Sweater €6,-

Truien vind ik heerlijk en ook tijdens de frisse avonden in de zomer draag ik het graag. Lekker voor de tv om in weg te kruipen of om een comfi dag in door te brengen. Bij Primark kwam ik deze licht roze/nude kleurige tegen voor maar 6 euro. Die moest natuurlijk mee!

s5

Primark Tweezers Galaxy €1,50

Op de make-up afdeling van Primark zag ik een hoop interessante dingen maar ik heb mij goed in gehouden. Ik ging naar huis met 2 van deze setjes met pincetten omdat ik vooral de pastel kleurige galaxy print heel tof vind. Waarom 2? Ik ga een setje namelijk verloten!

s8

Douglas | MAC Lipstick €19,50

Het stond niet echt op mijn wishlist om een lipstick te kopen maar mijn zus is de oorzaak geweest. Zij ging namelijk tussen de lipsticks rondsnuffelen en besloot er een te kopen. Ik kon niet achterblijven en toen ik D For Danger zag was ik ook gelijk om. Deze mooie warm rode kleur ging mee en deed ik dan ook gelijk op.

s6

s7

Benieuwd naar mijn dagje in Groningen? Lees hier mijn verslag!PicMonkey Collage

WINACTIE

Zoals ik al zei heb ik niet 1 setje met tweezers gekocht bij de Primark maar 2. Dat om een van jullie ook mee blij te maken.
Wil je ze winnen, volg dan de volgende stappen:

Volg Fablouise op Bloglovin
Volg Fablouise op Facebook of Volg Fablouise op Twitter 
Laat in de comments weten dat je meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail!

Meedoen kan tot 16-08

win