Food & Drinks, Inspiratie

Herfst recept | Cinnamon Roll Smoothie!

Op Pinterest was ik opzoek gegaan naar lekkere smoothie recepten om is te proberen. Lang hoefde ik niet te zoeken want voor ik het wist kwam ik een zogenaamde ‘Cinnamon Roll’ Smoothie tegen!

Ik ben dol op Cinnamon Rolls en hoe heerlijk is het om deze goddelijke smaken te verwerken in een smoothie? Ik was ieder geval ontzettend benieuwd of deze smoothie echt in de buurt zou komen van de bekende kaneelbroodjes. Ik ben naar de winkel gegaan om alle ingrediënten te kopen en heb de smoothie gemaakt. Deze was zo ongelofelijk lekker dat ik hem echt met jullie wil delen. Ik zou zeggen, een nieuw herfstdrankje is geboren! Kijk mee.

Wat heb je nodig: 

  • 1 cup Amandelmelk (of vanilla)
  • 1 cup yoghurt Vanilla (ik gebruikte Alpro vanille)
  • halve cup Havermout
  • 1 bevroren banaan
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 theelepeltjes kaneel

 

Aan de slag

Het maken van een smoothie is natuurlijk hartstikke makkelijk en heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Het enige wat je nu staat te doen is alle ingrediënten samenvoegen in een blender en deze mixen. Voeg als laatste nog een beetje kaneel of koekkruiden toe en genieten maar!


Geniet ervan!