Beauty, Budget, Review

Primark | PURE Contour palette & Eye Shadow palette swatches!

In de unboxing van de nieuwe beautycollectie van Primark kon je al zien dat er 2 palettes bij zaten. Een palette speciaal voor je ogen en eentje om te contouren. Vandaag laat ik je ze allebei zien en de kwaliteit ervan.

Primark make-up is natuurlijk super betaalbaar en ook over de uitstraling valt niets te klagen. Als de kwaliteit nou ook nog is goed is, hebben we weer een pareltje te pakken. Kijk mee!


Contour Palette €6,-

Het contour palette uit de collectie bevat 4 verschillende kleurtjes om de contouren en te highlighten. Het palette ziet er interessant uit en als ik de shimmers zie word ik blij. In het palette zitten 2 ‘kleinere’ highlighters een met roze tint en eentje wit. Verder zit er een sculpt kleur in in bruin en een warme parelmoer glow.

Ik vind de vormgeving in het palette leuk en speels. Het oogt zeker niet budget.

Hieronder de swatches van de kleuren. Ik was vooral verbaasd over de prachtige kleur die van de roze en witte highlighter afkwam. Het pigment hiervan is super goed en de shimmers zijn intens. Wauw! De sculpt en de glow zijn wat minder qua pigment zoals je kunt zien.

Eye Shadow palette €6,-

Dan is het tijd voor het oogschaduwpalette met maar liefst 12 kleurtjes. Allemaal mooi in de zelfde kleursfeer en ideaal voor het creëren van mooie ooglooks. Ook van dit palette vind ik de vormgeving weer leuk gedaan. Lekker speels en een mooi palette aan kleuren.

Maar natuurlijk draait het om de kwaliteit en hieronder zie je de swatches van de kleurtjes. Niet gek he? Vrijwel alle kleurtjes hebben een super goed pigment en brengt mooi aan op de huid. Vooral de blauw tinten en de bruin en koper vind ik prachtig.

Voor de prijs vind ik beide paletten zeker aan te raden. Jammer dat de sculpt en glow kleur uit het contour palette niet echt goed is, de 2 highlighters maken het gelukkig hartstikke goed. Ik vind vooral het kleuren palette uit het oogschaduw palette heel mooi gekozen en goed te gebruiken. Ik vind vaak warme tinten mooi voor oogschaduw kleuren maar als ik dit zo zie met wat meer koelere en blauwe tinten vind ik hem eigenlijk perfect voor de herfst. Ook hiervan is de kwaliteit gewoon hartstikke goed voor de prijs.


De Primark PURE collectie is nu verkrijgbaar bij Primark.
Beide paletten kosten €6,- per stuk. 

Bekijk hier de rest van de collectie en/of de lipsticks uit de PURE collectie. 

Wat vind jij van deze beautyproducten van Primark?