Beauty, Budget, New, Review

PRIMARK | PS… NUDES Eyeshadow palette

Een paar dagen geleden gaf ik je al een kijkje in de nieuwe NUDED collectie van Primark en laten we kort zijn, hier worden we best blij van toch? Primark doet het ontzettend goed als je het mij vraagt, de producten, de verpakkingen en de prijzen zijn gewoon top.


Ik keek ieder geval enorm uit om de producten ook echt te testen en vandaag is het tijd voor een van de pareltjes uit de collectie, het oogschaduw palette. Op het eerste gezicht ziet die er namelijk al geweldig uit en laten we hopen dat het pigment ook nog is top is. Benieuwd? Kijk mee!


Zoals ik al in het begin zei vind ik het palette er prachtig uit zien zo op het eerste gezicht. Het palette zit vol met draagbare tinten voor neutrale looks maar ook met kleurtjes om lekker mee te spelen en je look wat speelser mee te maken. Nu ben ik geen grote ‘oogschaduw’ drager, toch vind ik de neutrale tinten in dit palette interessant en zou ik ook zeker erbij pakken!

In totals zitten er maar liefst 28 verschillende kleurtjes in het palette zowel matte als oogschaduw met een kleine shimmer erin. Voor de prijs van maar €10,- heb je een mooi draagbaar en veelzijdig palette.

Maar dan nog mag het palette er prachtig uitzien, natuurlijk gaat het om de kwaliteit en het pigment van de kleurtjes en die heb ik hieronder even voor je getest.

Bovenste rij

Tweede rij

Derde rij

Vierde rij


Oke even serieus! Volgens mij is dit gewoon echt een must palette die iedere beautylover in huis moet hebben?! De kwaliteit van Primark gaat echt met een sneltrein vaart omhoog want kijk hoe goed het pigment eruit ziet. Natuurlijk zijn er altijd een paar kleurtjes die niet helemaal super mee gaan maar kijk hoe prachtig de kleuren zijn. En ze zijn ook zo romig en brengen mooi aan op de huid. Ik sta echt versteld van hoe de swatches eruit zien, op het eerste gezicht zou ik zeker niet denken dat het van Primark komt en dat dit mooie palette maar €10,- kost! Een pareltje die je als beautylover zeker weten moet scoren uit de collectie!

De uitstraling: ✔
De kwaliteit: ✔
De prijs: ✔


Benieuwd naar de andere producten? Neem dan zeker hier een kijkje waar ik je het een en ander laat zien!

De NUDES collectie is nu verkrijgbaar bij Primark!

Wat vind jij van dit palette?
Heb je al iets uit de collectie gescoord?