Beauty, Budget, Inspiratie, New

PRIMARK | PIXIE KISSES | Holographic lipstick

Een aantal dagen geleden maakte ik een video over de nieuwe beautyproducten van Primark. Deze staan geheel in het teken van holographic en zijn perfect voor feestjes en het festival seizoen.

primark1Uit de doos haalde ik ook een lipstick tevoorschijn, de Pixie Kisses. Ik vind het altijd heel leuk om lipsticks te testen dus hoogtijd om hier een review over te maken. Deze lipstick moet namelijk een holographic effect geven. Benieuwd? Kijk mee!

primark2

primark3

Wat mij direct opviel was de uitstraling van de lipstick, ik vind namelijk dat de huls er erg leuk uitziet. De lipstick zelf heeft natuurlijk een opvallende roze kleur en in combi met de licht koperen kleur van de huls vind ik hem er tof uitzien.

primark4

Op de verpakking staat niet veel, het enige wat op de dop geschreven staat is ‘PIXIE KISSES’ Holograhic lipstick. Voor de rest staat er geen naam of kleurcode bij.

Hieronder de swatch van de lipstick op mijn hand.

primark5

Zoals je op de foto kunt zien komt er onwijs veel glans af van deze lipstick. De kleur is een beetje koel roze met lila gemengd.

primark6

En natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

primark8

Voor mij is deze lipstick té glimmend maar dat wil niet zeggen dat ik hem niet goed vind. Hij voelt heel zacht aan, geeft goed pigment af en brengt ook makkelijk aan. Als je van opvallende kleuren graag op je lippen draagt dan is deze zeker een aanrader. Voor de prijs is de kwaliteit helemaal prima!

primark7

Verkrijgbaar bij Primark!
Bekijk hier de gehele unboxing met nog meer beautyproducten van Primark!