Food & Drinks, Inspiratie

Pinterest Favoriet | Kelly Mindell | Studio DIY

Pinterest vind ik een heerlijke online plek om inspiratie te zoeken. Ik vind het echt ontspannend om door inspirerende borden te scrollen en nieuwe dingen te ontdekken.

Zelf plaats ik ook af en toen plaatjes op mijn Pinterest account maar ht allerleukste vind ik toch wel bij andere kijken. Nu heb ik maar een paar personen die ik echt volg en een daarvan in Kelly Mindell van Studio DIY. Zij heeft ongelofelijk veel leuke en vooral ook lekkere inspirerende borden die zeker de moeite waard zijn om in te bekijken.

1

Mijn grote favoriet is het bord: Sweets + Treats Hier staan allemaal onwijs lekkere bak creaties om van te smullen. Suikerspin, ijsjes, snacks, popcorn en taartjes noem maar op, alle zoetigheidjes over de hele wereld vind je hier terug in de leukste creaties. Het zijn recepten van oa. sprinklesforbreakfast.com, somethingswanky.com, howsweeteats.com, bakersroyale.com en foodiecrush.com waar ook bovenstaande creaties van zijn. Ziet het er niet geweldig uit?

PicMonkey Crrrollage

Als je ieder geval nog wat inspiratie zoekt voor een volgend ‘Food DIY’ artikel op je blog, dan heb je ieder geval op deze volgende adresjes genoeg inspiratie! PicMonk444ey Collage

Bron afbeeldingen: PinterestKelly Mindell Studio DIY
Sweetapolita.comStudiodiy.com,sprinklesforbreakfast.comsomethingswanky.comhowsweeteats.com,
bakersroyale.comfoodiecrush.com

Heb jij nog een leuk inspirerend Pinterest bord?