Over mij & de site

Lieve bezoekers,

Mijn naam is Laura Louise, 26 jaar en wonend in het mooie Drenthe.  Mijn grootste passies zijn: Ontwerpen, interieur, fashion, beauty & schrijven. Dit combineer ik graag met een grote kop thee! Naast het bloggen heb ik mijn Diploma Grafisch Vormgever op zak. 2 jaar lang werkte ik als grafisch vormgever in een bedrijf maar uiteindelijk ben ik als freelancer verder gegaan en combineer ik dit met een baantje in een leuke kledingwinkel. Mocht je nog een opzoek zijn naar een vormgever? Het lijkt mij weer ontzettend leuk om als vormgever aan de slag te gaan in een bedrijf!

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Schrijven over beauty, interieur, DIY, recepten, persoonlijke artikelen, je op de hoogte brengen van de laatste Fashion nieuwtjes en een overdosis met Lifestyle, je komt het allemaal tegen. De afgelopen tijd heb ik al onwijs veel leuke samenwerkingen gehad, zo schreef ik artikelen voor de Meppeler Courant, de HEMA Blog, de V&D blog en stond ik al in vele media!

Ik hoop dat jullie leuk vinden om lekker rond te snuffelen tussen de artikelen op mijn blog en heb je nog een vraag, mail mij gerust: info@fablouise.nl. Vind ik hartstikke leuk!!

Enjoy!
Laura Louise