Accessoires, New, Persoonlijk

Mijn nieuwe ontdekking | Scento

Een tijdje geleden bracht ik een bezoekje aan de ICI Paris Xl en viel mijn oog op het merk Scento. Ik rook aan de geuren van dit merk en voor ik het wist was ik al verkocht. Scento is namelijk een merk dat oa. heerlijke huisparfum, geurstokjes en kaarsjes verkoopt en laat ik daar nou net helemaal dol op zijn!

Ik ontdekte de geur ‘Cashmere en Cotten’ en al snel besloot ik hiervan de huisparfum spray te kopen. Eenmaal thuis werd ik nog verliefder op deze geur die heel zacht en fris ruikt en een paar dagen later ging ik alweer terug om ook hiervan de geurstokjes te halen.

In tussen heb ik nu een setje met kaarsjes, de home spray in Cashmere & Cotten, de geurstokjes in Cashmere en Cotten en de geurstokjes in de geur Vanilla & Musk. Alle producten die ik tot nu ervan heb gekocht zijn ontzettend goed. Wanneer ik geurkaarsjes of geurstokjes koop ben ik altijd bang dat je er niks van ruikt wat veel te vaak gebeurt. Maar bij het merk Scento krijg je ieder geval echt waar voor je geld. De kaarsjes, de stokjes het ruikt allemaal heerlijk en super goed.

Ik heb beneden in de hal en de woonkamer de geur Cashmere & Cotton wat echt mijn grote favoriet is. Deze geur vind ik echt pure perfectie voor huisgeuren. Wanneer je een keertje de mogelijkheid hebt om deze geur in de ICI Paris XL te ruiken, dan raad ik je het zeker aan deze geur te ruiken!

Boven in mijn werkkamer heb ik de geur Vanilla & Musk en deze is wat warmer en zoeter van geur en vind ik persoonlijk ook super lekker. Iedere dag wanneer ik mijn werkkamer in loop komt een een heerlijke briesje van musk voorbij met een zoetig tintje van vanilla!


Scento is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
Voor de geurstokjes betaal je z’n €17,-, de mini kaarsjes koop je per 3 voor €15,- en de home spray kost z’n €13,-

 

Heb jij ervaring met het merk Scento?
Ben jij dol op geurkaarsjes/stokjes in huis?