New, Verzorging

Treacle Moon | Sweet Blackberry Memories & Those Lemonade Days

De heerlijke doucheproducten van Treacle Moon heb je vast en zeker wel een keertje voorbij zien komen. Deze heerlijke bad/douche sensatie uit Engeland heeft al een hoop heerlijke geuren in de Nederlandse Albert Heijn schappen staan maar breidt de collectie nog verder uit.

Er komt namelijk een hele nieuwe geur in het assortiment en een oude geliefde keert terug. Benieuwd? Kijk mee!

3PicMonkey Collage3t2Treacle Moon | Those Lemonade Days

Terug van weggeweest is deze grote gele fles met een heerlijk zomerse tintelfrisse geur van citroenlimonade. Ik kende de geur zelf nog niet maar toen ik er aan rook vond ik inderdaad dat dit een geur is die in het assortiment hoort. De geur is ontzettend fris en heel passend voor de zomer. Hij doet mij denken aan een lekker bolletje citroenijs die ik graag eet. Hmm

t4Treacle Moon | Sweet Blackberry Memories 

Nieuw is de zoete paarse fles en hierin zit een heerlijke geur van blackberry. De geur doet mij denken aan een milkshake en ik krijg er dan ook trek in als ik eraan ruik. De geur is heel passend bij de andere zoete geuren van Treacle Moon en daarom ook een goede toevoeging aan het assortiment.

t3

De producten van Treacle Moon zijn dierproefvrij, verpakt in recyclebaar plastic en 100% vrij van parabenen. Dat maakt het product tot een toppertje. Daarnaast zijn ze vrolijk verpakt waardoor zo ook nog heel leuk staan in de badkamer. Er zijn genoeg geuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils en deze 2 erbij maakt het nog feestelijker.

t5

Als je graag frisse geuren gebruikt onder de douche dan is de ‘Those Lemonade Days’ echt de moeite waard om te gebruiken. Helemaal voor een zomerse ochtend is hij heerlijk om de dag mee te starten. Ben je meer van zachte en zoete geuren dan is ‘Sweet Blackberry memories’ een goede aanschaf, heerlijk een een zoete zomerdag mee af te sluiten!

Treacle Moon is verkrijgbaar bij Albert Heijn en vanaf heden ook bij Etos. 
Een fles van 500ml kost €4,95

Ben jij bekend met de producten van Treacle Moon?