Beauty, Budget, New, Review

MUA | Get the Festival Look | Glitterball Palette & Highlighter Stick

MUA kennen we van het fijne budget schap met mooie make-up producten. In Engeland werd ik voor het eerst fan van dit merk maar nu het in Nederland verkrijgbaar is sinds 1,5 jaar vind ik het nog leuker!

Regelmatig komt MUA met nieuwe make-up producten die passen bij het seizoen. Ook dit keer heeft MUA weer een aantal items die helemaal perfect zijn voor de zomer en het festival. Benieuwd? Kijk mee!

mua00
Nieuw zijn oa. een Glitterball Palette en een Luxe Highlighter Shimmer Stick, deze producten heb ik mogen ontvangen voor mijn blog om te reviewen. Ik laat je ze dan ook graag allebei zien.

mua2

Glitterball Palette €5,99

De palettes van MUA waren de eerste producten die ik leerde kennen van het merk. Ze zijn divers, betaalbaar en de kwaliteit is erg goed. MUA heeft al een hoop aantal palettes uitgebracht maar voor het festival seizoen is daar het ‘Glitterball Palette’. Dit palette bevat 12 opvallende kleuren om een knallende ooglook mee te namen. Je kunt eindeloos creëren met paars tinten, groen, bruin en blauw. Daarnaast bevatten de kleurtjes zoals de naam van het palette al zegt, glitters!

mua3

Hieronder de swatches van de oogschaduw kleurtjes. Zoals je kunt zien is het pigment echt ontzettend goed, de oogschaduw kleurtjes zijn allemaal vrij romig en brengen zacht aan. Ben je van de opvallende kleuren dan is dit palette zeker een te raden.

mua4

Luxe Highlighter Shimmer Stick €5,99

Er gaat niets boven een higlighter en al helemaal in de zomer is het een mooie toevoeging aan je look. MUA staat bekend om een prachtige compacte higlighter die ik met heel veel plezier heb gebruikt. Ik werd dan ook gelijk benieuwd toen ik deze nieuwe highlighter stick zag. Dit keer is het geen highlighter in poedervorm maar een vloeibare verstopt in een stick. Vloeibare make-up producten kun je gemakkelijk blenden voor een neutrale look!

mua5

mua6

Hieronder de swatch van de higlighter.

mua7

Hieronder het resultaat op mijn gezicht aangebracht.

mua1

De oogschaduw kleurtjes zijn persoonlijk niet helemaal mijn ding maar over het palette zelf heb ik niks te klagen. Het pigment is erg sterk en de oogschaduw zelf is romig en brengt mooi aan. JA! als je fan bent van opvallende kleurtjes, Nee, als je net als ik graag neutraal kiest! De highlighter vind ik een tof product maar het is toch altijd een beetje wennen om make-up aan te brengen met een crème structuur. Als je even de tijd neemt kun je dit heel mooi blenden met je make-up en is de highlighter echt prachtig en geeft net die mooie gloed die voor de zomer zo mooi is.

mua00

MUA is verkrijgbaar bij enkele Kruidvat filialen. 

Wat vind jij van de producten?
Heb jij ervaring met MUA?