Persoonlijk, Verzorging

Mijn Skincare van dit moment!

Je huid verzorgen is belangrijk en al helemaal als je iedere dag maar weer in de weer bent met make-up. Ik gebruik al een aantal jaren trouw de reiningsproducten van Clinique maar sinds kort zijn er een aantal producten gewijzigd en zijn er nieuwe bij gekomen.

Het 3 stappenplan van Clinique is echt mijn favoriet maar ik heb de laatste tijd nieuwe producten ontdekt die ook super goed bij mijn huid passen en waar ik met gemak mijn make-up ermee af krijg.

huidverzorging

huidverzorging2

Clinique Take the day off | Make-up Remover
Deze make-up remover van Clinique gebruik ik voor het afhalen van mijn oogmake-up. Mascara is altijd net wat heftiger en je ogen een stuk gevoeliger. Ik breng een klein beetje aan op een watje om vervolgen mijn ogen ermee schoon te maken. Het voordeel is dat de remover heel zacht is en je ogen en de huid eronder totaal niet gaan irriteren.

Clinique Take the day off | Cleansing Balm 
Clinique heeft in haar ‘Take the day off’ lijn een heerlijke balsem waarmee je je huid kunt reinigen. De balsem is ontzettend zacht en voelt als boter op je huid. Je hebt maar een klein beetje nodig om je gezicht ermee te reinigen. Toen ik dit product voor het eerst zag was ik super nieuwsgierig omdat ik zelf nog niet eerder gebruik had gemaakt van een balsem. Ik ben er al helemaal aan gewend en vind hem heel fijn in gebruik.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 | Cleaning
Voor de afwisseling en wanneer ik snel even mijn gezicht schoon wil maken pak ik deze 3 in 1 cleaner erbij van Vichy. Vichy vind ik een heel fijn merk en ook weer vriendelijk voor de huid. Ik pak altijd een klein beetje wat ik door mijn handen masseer en vervolgens op mijn gezicht. Bij dit product gaat zowel foundation als mascara er moeiteloos af zonder dat het irriteert. Daarnaast zorgt hij ook dat je huid fijn aanvoelt na het reinigen en niet trekkerig.

NUXE Huile Prodigieuse 
Het is een prachtige flesje en echt een must voor mij op dit moment. In deze mooie vierkante fles zit een heerlijke olie die je zowel op je huid, je lichaam als in je haar kunt gebruiken. De olie is super zacht, laat geen resten achter en trekt heel snel in. Ik gebruik het als olie na het reinigen van mijn huid en de overige restjes op mijn handen masseer ik in de haarpuntjes.

huidverzorging4

Hoeveel producten gebruik jij voor het reinigen en verzorgen van je huid?