Beauty, Persoonlijk, Verzorging

Mijn huidverzorging van dit moment!

Je huid verzorgen doe je iedere dag ook wanneer je geen make-up draagt. Ik ben daarin heel streng voor mijzelf, iedere dag mijn gezicht goed reinigen en behandelen met verzorgende producten. Ik wissel als blogger vaak af met producten maar er zijn toch enkele producten die ik iedere dag gebruik.

Ik ben voorheen jaren trouw geweest aan de huidverzorging van Clinique maar merk ik nu dat ik neig naar nieuwe merken en daar reageert mijn huid ook goed en daar ben ik heel blij mee. Benieuwd welke dat op dit moment zijn? Kijk mee!

Sisley Black Rose Cream Mask

Dit product is al een aantal keren verschenen op mijn blog, het heerlijke black rose maskertje van Sisley. Dit vind ik echt een heerlijk product en ik merk dat hij zo ontzettend fijn is voor mijn huid. Ik gebruik hem ongeveer 1 keer in de week en ik zie het direct een boost geven aan mijn huis.

Philosophy Refreshing Eye Cream

Philosophy vind ik ook al jaren een heerlijk merk en deze producten hiervan zijn stuk voor stuk fijn in gebruik. De laatste dagen gebruik ik was proefjes om te ontdekken en een daarvan is de Refreshing Eye Cream. Ik slaap altijd erg goed maar ik word altijd wakker met ontzettende mooie ogen en wallen. Daarom gebruik ik iedere ochtend deze oog crème die zorgt dat mijn oogopslag frisser oogt.

Simple Hydrating Light Moisturiser

Sinds kort heb ik de huidverzorging van Simple ontdekt en ik ben er echt fan van geworden. De hydrating light moisturiser gebruik ik dagelijks na het wassen van mijn gezicht. Hij is ontzettend licht, zacht en trekt super snel in. Aan het product zit geen geur en dat vind ik s’ochtends altijd heel fijn.

Sisley Infusion Cream

Qua dagcrème producten gebruik ik op dit moment maar liefst 3 verschillende merken. Ik wissel eigenlijk een beetje af tussen deze 3. 1 hiervan is de heerlijke van Sisley uit dezelfde lijn als het masker. Deze is vrij duur en om er lekker lang mee te doen gebruik ik hem zuinig. Hij is heerlijk voor de huid, trekt lekker snel in en zit bomvol goede ingrediënten.

Yves Rocher Pure Camille

Om af te wisselen en vaak voor in de avond gebruik ik van Yves Rocher de crème uit de Pure Camille lijn. Deze crème is super zacht en heel rustgevend voor de huid. Ook deze trekt lekker snel in en heeft een neutrale zachte geur.

Simple Vital Day Cream

En als laatste de dagcrème van Simple. Deze is heel luchtig en helemaal geurloos. Ik gebruik hem bijna iedere dag wanneer ik geen Sisley gebruik. Ik vind hem heerlijk net als de andere producten van Simple en ga hem zeker opnieuw halen als dit potje op is.

Yves Rocher Pure Camille Cleanser & Toner

Een product die ik afgelopen tijd volop heb gebruikt en helaas bijna op is, is de cleanser en toner van Yves Rocher. Deze komt ook uit de Pure Camille lijn en is zo fijn om je huid mee te reinigen. Hij is super zacht en je haalt er heel gemakkelijk je make-up mee af. Hij geeft totaal geen irritaties aan de huis en heel een hele neutrale geur.


Wat gebruik jij op dit moment qua huidverzorging?