Accessoires, Persoonlijk

Mijn favoriete sieraden!

Sieraden vind ik prachtig maar ik moet je eerlijk toegeven dat ik niet iedere dag een lading sieraden om mij heen heb hangen. Een ketting heel af en toe, vrijwel nooit een armbandje maar oorbellen en een horloge draag ik wel graag iedere dag.

Vandaag laat ik je mijn mooiste sieraden zien die ik het liefst draag. In dit rijtje zitten een paar nieuwe oorbellen die ik nog maar pas heb, maar waar ik super blij mee ben. Benieuwd? Kijk snel mee!Oorbellen

Oorbellen vind ik qua sieraden het leukste om te dragen. In mijn linker oor heb ik 3 gaatjes en in mijn rechter oor nog maar 1 (binnenkort wil ik hier een 2de laten zetten) . Ik vind het dan ook leuk om meerdere oorbelletjes te dragen maar omdat ik het al vrij snel op een kermis vind lijken vind ik het ook fijn om het rustig te houden maar dan met een mooie hanger.

De mooiste oorbellen in mijn stash zijn de hangers met de zwaluwen die ik cadeau kreeg op de bruiloft van mijn zus. Het zijn niet alleen prachtige oorbellen, ook de herinnering die ik eraan heb maakt het compleet. De zwaluw oorbellen zijn van Petra Reijrink en juweeltjes om te dragen. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik ze voor het eerst in de winkel zag hangen en opslag verliefd werd. Helaas iets te duur en daarom besloot ik ze toch te laten hangen. Op de bruiloft van mijn zus verraste mijn zus mij met dit paar oorbellen!

Nieuw heb ik kleine hangertjes waarvan 1 een goud ringetje met een panter eraan, een ringetje met een soort van ‘kanten’ look. Deze komen allebei van de Sascha. Ook heb ik een bijtje waar ik heel lang naar opzoek was, deze heb ik gekocht bij een schattig boetiekje. De zwaluw hangers draag ik het liefst alleen, de andere hangertjes vind ik leuk om mee te combineren.


Horloge

Een horloge draag ik iedere dag, of ik nu vrij ben of aan het werk. Ik heb 2 prachtige horloge’s van Daniel Wellington, een mooie bruin lederen en een zwarte met gouden uurwerk. Helaas is de zwarte stuk en moet nodig naar de maker en ook de bruine moet even een nieuw batterij zodat ik hem weer snel kan dragen. Het horloge dat ik het meest draag is de rosé gouden van Zinzi die ik echt prachtig vind!


Heb jij nog een favoriet sieraad dat je dagelijks draagt?