Accessoires, Inspiratie, New, WinActie

Gesloten – Mijn bestelling bij Lucardi + Winactie!

Lucardi heb ik eigenlijk leren kennen door mijn zus. Zij heeft namelijk een aantal prachtige sieraden die afkomstig zijn uit deze webshop. 

Nu was ik zelf ook wel toe aan wat nieuwe sieraden en heb een bestelling geplaatst met een aantal leuke items. Daarnaast heb ik er nog iets bij besteld waarmee ik een van jullie blij ga maken. Kijk mee!

l3

Rosé plated muntarmband

Het eerste sieraad dat ik heb gekozen is een rosé gouden armband. Deze heb ik al is eerder gehad maar was veel te groot voor mijn pols. In de webshop vond ik een variant met meerdere schakeltjes en daardoor ideaal voor dunne polsen. Het armband is erg stijlvol en valt goed te combineren met mijn horloges van Daniel Wellington.

l4

Jet Set Addiction Horloge 

Het volgende item wat is een horloge van het merk Jet Set. Ik zag deze sterk afgeprijsd in de webshop staan en was eigenlijk opslag verliefd. Ik heb vrijwel altijd een horloge van Daniel Wellington om maar dit horloge is een goede afwisseling. Ik vind het baby blauw met rosé goud echt een perfecte combi. Hij is stoer en toch stijlvol!

l5

l6

Zilveren ring met rosé en zirkonia

Dan kwam ik ook nog een prachtige ring tegen en ook weer in rosé goud. De ring heeft een rosé goud laagje en zirkonia kristallen. Hij is wat uitbundig maar daarom ook zo leuk om af en toe te dragen. Ik vind hem erg mooi! l7

l10

WINACTIE

Speciaal om een van jullie ook blij te maken met een mooi sieraad heb ik nog een extra horloge uitgezocht om aan iemand te geven. Het gaat om een horloge van Regal Slimline Edition t.w.v.. €29,95 Dit is echt een horloge die ik zelf ook prachtig vind en daarom heb ik hem ook gekozen. Het is een horloge met rosé goud en wit en heel stijlvol! l8

Wat moet je doen om kans te maken:

Volg Fablouise op Bloglovin & like het bericht.
Like Fablouise op Facebook of Volg Fablouise op Twitter
Laat in de comments weten dat je meedoet
Reageer met een geldig e-mail adres
Meedoen kan tot 16 sept.

l9

l1

Ben je ook opzoek naar nieuwe sieraden? Dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen bij Lucardi waar je trouwens nu een heleboel toffe aanbiedingen kunt vinden! 

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden?
Succes met meedoen aan de winactie!