Beauty, Review

Jeffree Star | Velour Lip Scrub

2 weken geleden ontving ik een heel leuk pakket van ‘The Make-up Spot’. In het pakket zaten namelijk make-up producten van Jeffree Star en daar heb ik al zoveel over gehoord. Als beautyliefhebber ben je altijd snel op de hoogte wat hot is in beautyland en daar zag ik heel vaak Jeffree Star voorbij komen.

Maar goed ik had er nog nooit zelf iets van geprobeerd dus dan is het al helemaal leuk om er nu kennis mee te maken. Ik ontving oa. een potje met lip scrub en daar ben ik dol op. Kijk mee!


Een knal roze vierkant doosje met gouden details, alleen al de verpakking is een feestje. Helaas heeft hij al wat beschadigingen opgelopen omdat het huiskonijn van mijn ouders de verpakking ook prachtig vond en er direct mee wou spelen. Jeffree Star heeft verschillende ‘smaakjes’ lip scrub waaronder, ‘Mint’ ‘Strawberry Gum’, Rootbeer’ en ik heb de variant, ‘Mojito‘ Lekker zomers ieder geval!

 

‘Extremely Yummy. Edible, Vegan. Cruelty-Free’

Als je een groot liefhebber bent van lipstick en dagelijks erbij wil lopen met prachtig gestifte lippen, dan is een lip scrub echt een must om aan je make-up stash toe te voegen en deze af en toe te gebruiken. Wanneer je namelijk je lippen scrubt wordt deze veel egaler en daardoor ook veel mooier voor het dragen van lipstick. Vooral bij matte lipsticks en liquid lipstick is het echt een must. Het resultaat is namelijk echt een stuk netter en strakker dan wanneer je al die losse velletjes ziet ziet.

De scrub zit in een handig klein potje die gemakkelijk meeneemt of natuurlijk op je make-up tafel neerzet. De geur die van deze ‘Mojito’ smaak afkomt is ieder geval heerlijk en je krijgt direct trek in een heerlijke zomerse cocktail. Het blijft natuurlijk een make-up/verzoringsproduct en is niet bedoelt om op te eten, maar oei wat ruikt het heerlijk.

 

Lip scrub is heel gemakkelijk te gebruiken. Je haalt een beetje uit het potje en dat breng je aan op je lippen. Vervolgens maak je ronde bewegingen over je lippen heen en je zult merken dat je lippen heerlijk zacht gaan aanvoelen. Alleen nog even weghalen met een doekje en je bent ready om je lipstick aan te brengen. 

Ik wist nog niet dat The make-up Spot, Jeffree Star product verkocht maar echt super leuk en handig dat je voor dit leuke merk gewoon bij een Nederlandse webshop makkelijk terecht kunt. Ik vind het ieder geval een geslaagd product en heb hem nu al een tijdje in gebruik. Ik was echt even vergeten hoe handig en fijn het is om je lippen te scrubben, het resultaat van je lipstick is echt stukken beter en het ziet er ook veel verzorgder uit.


De Velour Lip Scrub is te koop bij The Make-up Spot!
Een potje lip scrub is verkrijgbaar voor €15,50

Heb jij al is iets van Jeffree Star geprobeerd?