Inspiratie

Inspiratie | Picknicken in de herfst!

Een van de meest gezelligste dingen om te doen vind ik wel picknicken. Hoe gezellig is het om samen wat eten mee te nemen en lekker op een mooi plekje in de natuur te eten en spelletjes te doen. Afgelopen zomer heb ik regelmatig mijn picknickmand erbij gepakt om dit te gaan doen, maar heel stiekem vind ik het in de herfst nog véééééél leuker!

Om je ook een beetje een idee te geven hoe een fantastische herfstpicknick eruit ziet, heb ik wat toffe inspiratie bij elkaar gezocht. Nog heel even wachten tot alle bomen mooi gekleurd zijn en dan is het tijd om de natuur in te gaan opzoek naar een mooi plekje. Krijg jij ook zo zin in een heerlijke romantische picknick? Kijk mee!


Bron Tumblr– talksandtreasures 

Bron – Pinterest – Classygirlswearpearls

Bron – PinterestPinterest

Bron – FrommydiningtableInspiredbythis

Bron – FlickrCraftberrybush

Vind jij picknicken ook zo leuk?