, Feestdagen, Inspiratie, Persoonlijk

Het perfecte persoonlijke cadeau om te geven!

Het is iedere jaar weer een hele kunst om voor iedereen een leuk cadeautje te scoren. Ben je het ook zo zat om iedere keer weer die sokken, flesje wijn en prullaria tegen te komen op de verlanglijstjes dan zijn deze cadeaus misschien de perfecte oplossing!

Hoe leuk is het om een persoonlijk cadeau aan iemand te geven. Een cadeau wat je zelf in elkaar hebt gezet, vol met leuke herinneringen! Of waarmee je een moment direct vast kunt leggen.

photo4
Ik heb het natuurlijk over een fotoboek. Tegenwoordig maken we overal foto’s van met onze telefoons en digitale camera’s. Vroeger was het nog normaal om je rolletje in te wisselen om de foto’s te ontvangen maar tegenwoordig blijven ze vaak verstopt op een SD kaart of ergens op je computer.

Het is veel leuker om je foto’s vast te leggen in een fotoboek zodat je lekker kunt bladeren en mooie herinneringen kunt ophalen. Een vakantie, een leuk feest of random momenten, alles is leuk om te binden in een mooi boek.

photo2

Online een fotoboek maken kan al heel gemakkelijk, bijvoorbeeld bij MyPhotofun.nl. Hier heb je de keuze uit verschillende formaten, modellen en kan je ook nog is je boek helemaal naar smaak maken met leuke sjablonen, achtergronden en kaders. Op de website kun je gemakkelijk via een software je fotoboek in elkaar zetten, helemaal niks moeilijks aan. Kortom, een kind kan de was doen

photo

Bron foto : MyPhotoFun.nl 

Nog een tof item om iemand mee te verassen vind ik de Instax Camera. Dit product is natuurlijk heel leuk omdat je direct ouderwets de foto krijgt wanneer je die maakt. Ik vind het zelf een hele romantische manier van foto’s maken. Je hebt niet steeds de kans om hem opnieuw te maken, maar je krijgt er maar 1 en het is altijd maar weer afwachten of hij is gelukt.instax

Instax Mini 8 is oa. verkrijgbaar bij Bol.com

De foto’s kun je direct ophangen met bijvoorbeeld mini wasknijpertjes of in een speciaal polaroid fotomapje stoppen.  Zo heb je de foto’s direct en zijn ze niet verstopt op je telefoon!

Wat vind jij van deze cadeautjes?