Beauty, Feestdagen, Inspiratie, Tips Trucs

De leukste adventskalenders 2016!

Met de feestdagen (ver) in het zicht komen make-up merken weer met geweldige cadeau collecties om jezelf of iemand anders mee te verwennen. We zagen ze vorig jaar al maar ook dit jaar komen diverse merken met een geweldige adventskalender, de kalender waarbij je dagelijks kan genieten van een leuk cadeautje!

Ik heb een aantal adventskalenders gevonden die ik zelf zeker de moeite waard vind voor beauty liefhebbers. Eentje van Benefit, The Body Shop, Douglas en een prachtige van Charlotte Tilbury. Benieuwd? Kijk mee!

kalender

Één groot cadeau waarbij je vervolgens iedere dag opnieuw een vakje mag openen om daar een leuk mini cadeautje aan te treffen. Hoe leuk is dat? Vorig jaar had ik zelf de adventskalender van L’Occitane en nog steeds maak ik gebruik van de handige mini’s die ik uit de vakjes haalde. Mijn grote favoriet van dit jaar is de adventskalender van Charlotte Tilbury, alleen het prijskaartje is wel even schrikken… Deze adventskalenders zijn verkrijgbaar bij de Douglas, de Bijenkorf en The Body Shop.

kalander2

Welke komt op jouw verlanglijstje te staan dit jaar?