Persoonlijk, Wishlist

Boeken op mijn wishlist!

Ik ben dol op boeken en ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Op Bol.com heb ik 4 lijstjes helemaal vol met boeken die graag zou willen en heel af en toe mag ik van mijzelf weer een leuk boek eruit kiezen!

Het zijn voornamelijk kookboeken omdat ik kookboeken echt geweldig vind. Opzoek naar lekkere recepten en ook wegdromen bij de mooie fotografie en ondertussen inspiratie opdoen. In dit artikel leek het mij leuk om een kijkje te geven in mijn boeken wishlist van dit moment. Kijk mee!

Book of Scones | Scones vind ik heerlijk en oohhh zo makkelijk om te maken. Het recept om scones te maken ken ik uit mijn hoofd maar dit boekje met 50 recepten over scones vind ik zo leuk. Er staan vrijwel geen foto’s in het boek maar bestaat echt uit 50 geschreven recepten. Ik heb er al even doorheen gebladerd in de boekenwinkel en ik zag zoveel leuke ideeën dat ik vol met inspiratie kan. Daarom denk ik dat dit boekje een leuke toevoeging is aan mijn kookboeken verzameling.

Mary Berry Everyday | Mary Berry ken ik door de British Bake Off en wat is zij toch een leuke vrouw! Ze heeft ontzettend veel kookboeken al op der naam staan en deze van Everyday zou ik heel graag willen toevoegen aan mijn boekenkast. Haar recepten zijn goed te volgen en vaak plaatjes om naar te kijken.

What Katie Ate at the weekend… | What Katie Ate is een boek die ik dit jaar kreeg van mijn zus voor mijn verjaardag en dat boek is al geweldig. Nu zag ik een tijdje terug dat er nog een boek van haar te koop is, namelijk vol recepten die ze maakt in het weekend. Het boek bestaat ui prachtige fotografie en is super mooi vormgeven. Love it!

Scandikitchen Fika & Hygge | Nieuwe boeken ontdek ik vaak op pinterest en zo ook dit boek van de Scandinavische keuken. Het is ook weer prachtig vormgegeven en al bij het kijken van de foto’s loopt het water in de mond .

Dille & Kamille Bakgeheimen | Dille & Kamille is mijn favoriet winkel en zonder gekheid, ik kan er echt zeker wel een uurtje doorheen wandelen. Mijn keuken zit vol met spul van Dille & Kamille en toen ik hoorde dat er een kookboek aankomt kwam deze direct op mijn wishlist. Het boek is nu nog niet verkrijgbaar en er is nog niet veel overbekend maar ik weet dat hij net als de winkel geweldig wordt! Je kan al een exemplaar reserveren.

Sugar Butter Flour | Bakboeken zijn geweldig maar ik moet zeggen dat ik er eigenlijk nog te weinig heb vol met zoete recepten. Daarom is dit boek die geheel in het teken staat van zoet en taarten perfect voor mij. Ik denk dat hij vol staat met heerlijke recepten en inspiratie. Ik ben hem in de winkel nog niet tegengekomen maar ik ben heel benieuwd naar de binnenkant. Misschien maar even bestellen?

DIANA Haar eigen verhaal | Als laatste een boek over Diana. Dit is natuurlijk helemaal geen kookboek maar een prachtig biografie over Diana. De afgelopen weken volgde ik haar verhalen en leven op tv door verschillende programma’s en docu’s. Ik vind het ontzettend bijzonder, emotioneel en interessant om mij er zo in te verdiepen. Daarom ben ik heel benieuwd naar it boek die zo enorm veel heeft gedaan!

Ben jij ook dol op boeken? Heb jij er een op je wishlist?