Beauty, New, Review

Benefit Brow Collection | 3D BROWtones

Een maand geleden werd ik uitgenodigd voor een ‘geheim’ event van Benefit. Die dag zou er een geheim onthuld worden wat ik vervolgens nog een hele tijd voor mij moest houden.

Er werden namelijk nieuwe wenkbrauw producten gelanceerd van dit geweldige merk en daar ben ik heel blij van geworden.

b02 van deze nieuwe producten uit een collectie van maar liefst 9 items heb ik mogen ontvangen in mijn kleur om te reviewen voor jullie. Sinds 14 mei is het grote nieuws bekend gemaakt en mag iedereen het weten. Tijd dan ook voor een review van deze producten.

benfitbrowcollectie

Dat je bij Benefit in goede handen bent als het gaat om je wenkbrauwen is natuurlijk bekend. Ze hebben in enkele benefit verkooppunten een Brow Bar waar je echt je wenkbrauwen kunt laten omtoveren tot prachtige geshapte exemplaren. Ik heb dit al is laten doen en als de Brow Bar in mijn stad was zou ik dit een stuk vaker opnieuw laten doen, zo blij was ik met het resultaat.

Vandaag is het tijd voor de 3D BROWtones.

b1

De 3D BROWtones is een watervaste highlighting gel die je wenkbrauwen definieert en je natuurlijk kleur nog mooier laat uitkomen. Hij is straks verkrijgbaar in 2 varianten 02 light/medium en 04 medium/deep. Zelf heb ik de donkerste kleur 04 medium/deep. Deze past het beste bij mijn eigen ‘zwarte’ kleur.

b2

Allereerst de verpakking, deze is zoals we gewend zijn van Benefit weer subliem. Ik ben er altijd helemaal verliefd op en ik heb gewoon moeite om deze leuke doosjes weg te gooien.

b3

Op de verpakking staat al een hoop informatie over het product en hoe je deze kunt gebruiken maar als dat nog niet genoeg is vind je in de verpakking ook nog een kleine beschrijving over het product.

b4

En dit is het product zelf, ziet de verpakking er niet geweldig uit?

b5

b6

En dit is het kwastje, hij is fijntjes zodat je nauwkeurig kunt werken. Aan de zijkant vind je wat langere haartjes en aan de bovenkant extra korte om het begin van je wenkbrauwen mooi aan te zetten en in model te krijgen.

b7

Hieronder het resultaat op mijn wenkbrauwen.

Links geen product – Rechts de 3D BROWtones in nr.4 

benefit-review

Mijn wenkbrauwen hebben veel zorg nodig, de haartjes groeien snel en zijn omdat ze zo donker zijn ook snel zichtbaar. Door dat mijn wenkbrauw  haartjes lang en stug zijn willen ze ook snel uit model gaan, met als resultaat echt hele charmante momenten waarbij ze alle kanten op steken.

Voor mijn wenkbrauwen is een product zoals deze echt een uitkomst, het brengt niet alleen de haartjes perfect in model, het blijft ook nog is mooi lang zo zitten en geeft net die extra boost zonder in de weer te gaan met poeder en potloodjes. Ik vind het product daardoor ideaal omdat ik even makkelijk en snel mijn wenkbrauwen die ene boost kan geven om de dag door te komen!

b8

benefit8

De 3D BROWtones is verkrijgbaar voor €26,50

Nog even geduld, de nieuwe producten zijn verkrijgbaar van juli bij Benefit verkooppunten!

Maak jij gebruik van een wenkbrauw product?
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe producten?