Fashion, Inspiratie

Opzoek naar badmode voor in het najaar/winter!

He? Een artikel over badmode in deze tijd van het jaar? Als ik aan badmode dan denk ik gelijk aan de zomer, het heerlijke zonnetje en op reis naar een tropisch eiland. In het voorjaar lopen de winkels en webshops weer vol om in de zomerse sfeer te komen, toch zijn er ook genoeg mensen die het hele jaar door opzoek zijn naar een leuk badpak of bikini.


Heerlijk ontspannen in een hot tub tijdens wintersport bijvoorbeeld.Of wat dacht je van toch dat reisje naar de zon? Ieder geval zijn er in het najaar ook nog genoeg redenen om een badpak te kopen alleen gaat dit vaak een stukje lastiger.

De meeste winkels waar je in deze tijd naar binnen loopt hebben alles vol hangen met warme truien, winterjassen en grote wollen sjaals. Heel logisch natuurlijk maar als je nu net van plan bent om op vakantie te gaan en daarbij een bikini of badpak nodig hebt dan wordt het een stukje lastiger deze te scoren. Bij LASCANA kun je ieder geval het hele jaar door terecht voor de leukste badmode en kom je ook nog een naast nieuwe collecties heel veel mooie items tegen in de sale. Voor de gene die in dit seizoen opzoek zijn naar leuke badmode en een beetje passen in deze tijd van het jaar qua kleur, kijk dan snel even mee. Ik deel namelijk mijn favorieten!

Een grote favoriet uit het lijstje is de bikini van Bruno Banani. Deze heb ik namelijk zelf in het zwart en ik vind hem geweldig. De pasvorm van deze bikini is echt super en hij draagt heel fijn. Ik zag nu dat hij in de webshop ook verkrijgbaar is in een mooie aubergine kleur die natuurlijk perfect ook past in het najaar/winter. Ook een grote favoriet in het lijstje vind ik de bikini van het merk Jette. Deze pasvorm is een keer iets anders dan ik normaal zou kiezen maar door de vorm en de print vind ik hem heel leuk voor in het najaar.

Ga jij nog op wintersport? Of ga je in de winter nog lekker naar een zomerse bestemming?
Welke is jouw favoriet?