Beauty, Inspiratie, Persoonlijk

Mijn 3 meest gedragen lipproducten van dit moment!

Er gaat geen dag overheen dat ik geen lipstick draag. Ook al is mijn look heel naturel en heb ik geen zin in make-up, een likje lipstick maakt het altijd toch wat spannender! Ik heb echt een lipstick verslavend en ik heb dan ook best wel wat mooi kleurtjes, toch wissel is veel af en heb ik regelmatig weer nieuwe favorieten.

Op dit moment zijn er 3 lipproducten waarmee ik het meest afwissel. Benieuwd welke dat zijn? Kijk mee!


SISLEY Phyto Lip Twist | Tinted Lip Balm | Ballet

Een tijdje geleden alweer schreef ik een review over de nieuwe kleuren van de Phyto Lip Twist collectie. Ik heb in totaal 3 kleurtjes getest maar er is er 1 die echt mijn grote favoriet is en dat is de kleur nr. 19 ‘Ballet’.

Niet alleen de kleur is prachtig, ook vind ik hem super fijn aanvoelen op mijn lippen en blijft het ook zeker een paar uur goed zitten. Hij is super romig met aanbrengen en blijft ook echt de hele tijd door comfi aanvoelen.


CHANEL | Rouge Allure Velvet | L’Amoureuse 

Ik ben een groot liefhebber van de make-up van Chanel maar qua lipsticks heb ik nog helemaal niet zo heel lang ervaring. Toch heb ik sinds kort mijn eerste Chanel lipstick en ik ben er helemaal weg van. Het was moeilijk kiezen maar ik ben zo blij met deze prachtige warm paars/roze kleur. Ondanks dat de kleur toch opvallend is, vind ik hem draagbaar voor iedere dag en hij blijft ook nog is zo mooi zitten. Ik vind hem fijn aanvoelen en voor deze overgang van winter naar voorjaar vind ik hem heel mooi.


MAC | Cremesheen | Hot Gossip

Een lipstick die ik al behoorlijk lang heb maar een groot favoriet van mijn is, is de kleur ‘Hot Gossip’ van MAC. De lipproducten van MAC zijn mijn grote favoriet en ik heb aardig wat mooie kleurtjes in mijn stash zitten. Toch zijn er een paar die ik het liefst draag en een hiervan is de ‘Hot Gossip’. Dit is een Cremesheen lipstick van MAC die heel comfortabel op je lippen zitten. De kleur is ook veel heel neutraal met een schattig tintje roze waardoor hij toch wat extra’s geeft.


Hieronder zie je de swatches van alle drie de lipsticks. Welke is jouw favoriet?

Heb jij op dit moment en favoriete lipproduct?