Beauty, Inspiratie, Review

#2 IN BAD MET | LUSH THINK PINK

Alweer een tijdje geleden kwam het eerste ‘In bad met’ artikel online en daar werd enthousiast en leuk op gereageerd. Ik vind ik bad gaan echt heerlijk en telkens als ik een bad neem gebruik ik van die lekkere producten. Bijvoorbeeld een heerlijke olie, bubble bar of Bath bomb. Omdat dit van die leuke producten zijn om te delen met jullie laat ik graag het product zien dat ik ‘meeneem’ in bad. Benieuwd? Kijk mee!

Dit keer is het weer tijd voor een heerlijk product van de LUSH. Deze bruisbal genaamd ‘Think Pink’ had ik al een tijdje klaarliggen en ik keek er echt naar uit om hem te gebruiken. Het is een knal roze bal en ruikt ontzettend zoet. Verder bevat deze bruisbal lichte glitters en zorgt het voor lekker veel schuim. De geur is Vanille en zoete Tonka. Ik ben benieuwd!

De geur van deze bruisbal is lekker zoet en zacht. Je bad kleurt lekker roze zoals verwacht en een betoverende geur van vanille komt je tegemoet. Ik vind deze bruisbal heerlijke voor deze tijd van het jaar. Vanille is namelijk z’n geur die altijd ook verwerkt wordt in najaar/kerstgeuren en omdat we natuurlijk in de herfst zitten is dat heel passend. Zelf was ik bang dat ik onder het glitter zou zitten als ik uit bad ging maar dat viel reuze mee, de glitters zijn er wel en geven deze bruisbal een extra magische touch. Op het etiket stond dat de bruisbal ook schuim zou geven, dit was helaas niet het geval. Om een lang verhaal kort te maken, heerlijke bruisbal, super leuke kleur en een geur die perfect is om lekker lang in bad mee te liggen.

Hieronder heb ik een bewegend beeld gemaakt van de bruisbal in bad!

Benieuwd naar de Avobath van Lush? Neem dan zeker een kijkje bij dit artikel!

Think Pink is verkrijgbaar bij LUSH voor €5,95
Heb jij ervaring met de Avobath van LUSH?