Accessoires, Inspiratie

#1 | De leukste achtergrondjes voor je mobiel!

Steeds vaker zie ik op blogs artikelen voorbij komen met leuke wallpapers voor je mobiel. Super leuk natuurlijk aangezien een nieuw achtergrondje op zijn tijd altijd heel vrolijk werkt! Pinterest, Weheartit staan vol met leuke prints en daarom leek het mij ook leuk om mijn favorieten te delen en eens in de zoveel tijd een nieuwe update te geven met leuke wallpapers!

Heel leuk zulke artikelen hoor, maar ik kan hele moeilijk kiezen voor welke ik zelf nu moet gaan. Ik vind ze allemaal zo leuk. Kijk je mee?

 


Bron –  – Designed by Susybve 

Bron – Designed by Freepik

Bron – Pinterest

Bron – Designed by Planolla / Freepik

Bron – Pinterest
Bron – Pinterest

Bron – Pinterest 

Bron – Pinterest

Voor welk achtergrondje ga jij?